ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αγώνα δρόμου οι Τόμας και Γουάιλι ενόψει Μπαρτσελόνα

Παναθηναϊκός: Αγώνα δρόμου οι Τόμας και Γουάιλι ενόψει Μπαρτσελόνα

Μυϊκό σπασμό ο Ντεσόν Τόμας, διάστρεμμα ο Τζέικομπ Γουάιλι, με τους δύο παίκτες του Παναθηναϊκού να είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα (21/2).

Σε ιατρικές εξετάσεις υποβλήθηκαν οι δύο άτυχοι του αγώνα του Παναθηναϊκού στο Αλεξάνδρειο με αντίπαλο τον Άρη, Ντεσόν Τόμας και Τζέικομπ Γουάιλι. Οι δύο παίκτες, που τραυματίστηκαν στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν, υποβήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (16/2) σε ιατρικές εξετάσεις.

Ο Ντεσόν Τόμας έχει μυϊκό σπασμό στη μέση και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας, κάνοντας αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ (21/2).

Όσο για τον Τζέικομπ Γουάιλι, ο Αμερικανός έχει υποστεί διάστρεμμα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί εντός της εβδομάδας.

Οι δύο παίκτες ξεκίνησαν θεραπευτική αγωγή και η συμμετοχή τους για το παιχνίδι της 21ης Φεβρουαρίου είναι αμφίβολη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τρεις ημέρες αργότερα (24/1) το τριφύλλι αντιμετωπίζει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ