ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παίζει με πρόβλημα στα πλευρά ο Γκιστ

Παίζει με πρόβλημα στα πλευρά ο Γκιστ

Τα προβλήματα δεν αφήνουν σε ησυχία τον Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος αγωνίζεται στη σειρά των τελικών με ενοχλήσεις στα πλευρά. Φοράει ειδικό προστατευτικό γιλέκο ο 30χρονος φόργουορντ/σέντερ.

Η φετινή αγωνιστική περίοδος είναι γεμάτη προβλήματα για τον Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος εδώ και μερικές εβδομάδες αγωνίζεται με πρόβλημα στα πλευρά.

Ο 30χρονος φόργουορντ/σέντερ του Παναθηναϊκού Superfoods χτύπησε άμα τη επιστροφή του στην δράση μετά την πολύμηνη απουσία του, αλλά το πρόβλημα δεν ήταν τόσο σοβαρό. Κι ενώ όλα άρχισαν να δείχνουν καλύτερα, κι οι πόνοι είχαν υποχωρήσει, ένα νέο χτύπημα στο ίδιο σημείο (στα πλευρά), επέτεινε το πρόβλημα.

Κάπως έτσι, στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό, αγωνίζεται φορώντας προστατευτικό γιλέκο, με σκοπό να προστατεύσει τα ταλαιπωρημένα του πλευρά. Οι ενοχλήσεις είναι έντονες, αλλά ο ίδιος δεν έδειξε διάθεση να μείνει εκτός, για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Αντίθετα, συνεχίζει κανονικά να προπονείται και να αγωνίζεται σε φουλ ένταση, με σκοπό να βοηθήσει το "τριφύλλι" να κατακτήσει τον τίτλο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ