ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Ουδέποτε υπήρξε προσφυγή στο ΣτΕ"

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Ουδέποτε υπήρξε προσφυγή στο ΣτΕ"
INTIME SPORTS

Στην πληροφόρηση περί προσφυγής του Δ. Γιαννακόπουλου στο Συμβούλιο της Επικρατείας για το θέμα των μετοχών της ΚΑΕ απάντησαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως δεν έχουν προσφύγει εκεί.

Στο πράσινο στρατόπεδο θέλησαν να απαντήσουν στην πληροφόρηση που είχε ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαϊδης, επισημαίνοντας πως ήταν λανθασμένη, καθώς ξεκαθαρίζουν πως ουδέποτε υπήρξε προσφυγή του Παναθηναϊκού στο ΣτΕ για ακύρωση της απόφασης της ΕΕΑ.

Η θέση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι η εξής: "Για μια ακόμα φορά ο κύριος Θωμαϊδης δε διασταύρωσε την ορθότητα της όποιας πληροφόρησης είχε με αποτέλεσμα να πέσει πάλι θύμα παραπληροφόρησης. Ουδέποτε υπήρξε προσφυγή από την πλευρά μας στο ΣτΕ για ακύρωση της απόφασης της ΕΕΑ.

Οι κ.κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Μάνος Παπαδόπουλος και ΚΑΕ Παναθηναϊκός προσέφυγαν στο Διοικητικό Εφετείο για αναστολή και ακύρωση της απόφασης της ΕΕΑ. Η μεν αναστολή έγινε δεκτή εν μέρει, με βάση τη χθεσινή απόφαση η οποία ικανοποιεί πλήρως τον Παναθηναϊκό καθώς η ομάδα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα ενώ οι μετοχές θα μεταβιβαστούν σε εύθετο χρόνο.

Για τη δε ακύρωση ακόμα δεν υπάρχει απόφαση καθώς δεν έχει εκδικαστεί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ