ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Όχι" από Όγκαστ στο ΝΒΑ: Θα παίξει στον Παναθηναϊκό!

Los Angeles Lakers' Zach Auguste drives into New Orleans' Nick Minnerath during the second half of an NBA summer league basketball game, Friday, July 8, 2016, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
Los Angeles Lakers' Zach Auguste drives into New Orleans' Nick Minnerath during the second half of an NBA summer league basketball game, Friday, July 8, 2016, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher) AP

Ο Ζακ Όγκαστ απέρριψε πρόταση για μη εγγυημένο συμβόλαιο από ομάδα του ΝΒΑ, ενημερώνοντας πως θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού Superfoods την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!

Είναι οριστικό πλέον: ο Ζακ Όγκαστ θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού Superfoods την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο! Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία που είχε για να βρει ομάδα στο ΝΒΑ, ο ομογενής σέντερ ενημέρωσε τους "πράσινους" (μέσω του ατζέντη του) πως θα φορέσει τη φανέλα της ελληνικής ομάδας για τον επόμενο χρόνο.

Η πρόταση που είχε στα χέρια του ήταν για μη εγγυημένο συμβόλαιο, κάτι που τον έκανε διστακτικό σε ό,τι αφορά στο ρίσκο να μετακομίσει άμεσα στις ΗΠΑ. Η προοπτική του Παναθηναϊκού Superfoods ήταν κάτι παραπάνω από καλή για τον ίδιο, ο οποίος ενημέρωσε για τις αποφάσεις που πήρε, την ώρα που του προσφέρθηκε μικρή αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του, προκειμένου να κλείσει οριστικά το deal, αφού θα εισπράξει το ποσό των 500.000 δολαρίων για μονοετές συμβόλαιο -αντί για 425.000 δολάρια που προέβλεπε η προηγούμενη συμφωνία.

Θυμίζουμε ότι ο απόφοιτος του Notre Dame φόρεσε τη φανέλα των Miami Heat στο Summer League του Orlando και αυτό του Las Vegas , μετρώντας 9 πόντους (με 54.3% στα δίποντα, 37.5% στις βολές) και 5.6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Αριθμοί που δεν μπορούν να του εξασφαλίσουν ένα εγγυημένο συμβόλαιο, για να τον φέρουν -για πρώτη φορά στην καριέρα του- στην Ελλάδα, για λογαριασμό του "τριφυλλιού".

Πλέον, το μοναδικό ερωτηματικό για το ρόστερ της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ αφορά στον Κρις Σίνγκλετον. Ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ έχει στη διάθεσή του μερικές ακόμη ώρες για να βρει μία εγγυημένη συμφωνία στο ΝΒΑ, κάτι που σε αυτή τη φάση μοιάζει πάντως δύσκολο.

Το θετικό για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού Superfoods είναι πως είδαν μία επένδυσή τους σε γηγενή παίκτη να υλοποιείται (παρά τις Σειρήνες του ΝΒΑ), αναμένοντας τις εξελίξεις και για το τελευταίο ζήτημα που εκκρεμεί. Κάτι που εφόσον τελειώσει θετικά, θα βάλει (πιθανότατα) τέλος στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ