ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς: "Σημαντική η επιστροφή του Μάικ"

Ομπράντοβιτς: "Σημαντική η επιστροφή του Μάικ"
New Image

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Γιώργος Μπόγρης μίλησαν για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο με τον Ζοτς να κάνει ειδική αναφορά για την επιστροφή του Μπατίστ

Τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό μειώθηκαν κατά ένα, με την επιστροφή του Μάικ Μπατίστ στους αγώνες του τριφυλλιού και σε αυτό στάθηκε στις δηλώσεις του, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Το ζητούμενο βέβαια για τον Παναθηναϊκό είναι να εκμεταλλευτεί την επιστροφή του Μπατίστ και να παίξει και καλό μπάσκετ, στον πρώτο αγώνα για το 2011.

Αναλυτικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε ότι: «Είναι ο πρώτος αγώνας της χρονιάς και θέλουμε να μπούμε στο 2011 με μια νίκη, αλλά και μια καλή εμφάνιση. Προετοιμαστήκαμε σοβαρά για την αναμέτρηση, όπως κάνουμε για κάθε αγώνα, για κάθε αντίπαλο. Υποδεχόμαστε τον Πανιώνιο μια ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες, αλλά και κάποιες αλλαγές στο ρόστερ του. Το πρώτο ζητούμενο αγωνιστικά για εμάς είναι να παρουσιαστούμε σοβαροί και να δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλό μας.

Πολύ σημαντικό για εμάς είναι ότι επιστρέφει ο Μάικ Μπατίστ, περιμένοντας πια και τον Ντρου Νίκολας να ενσωματωθεί στις προπονήσεις. Αυτό που θα θέλαμε είναι να δούμε και τον κόσμο κοντά μας, από τον πρώτο αυτόν αγώνα του 2011 και σε όλη την πορεία μας ως το τέλος της χρονιάς, καθώς κάθε αναμέτρηση αποκτά ξεχωριστή σημασία».

Δηλώσεις για τον αγώνα έκανε και ο Γιώργος Μπόγρης, που τόνισε ότι: «Αυτό που θέλουμε όλοι είναι να ξεκινήσουμε με θετικό αποτέλεσμα, αλλά και με μια καλή εμφάνιση. Όλοι γνωρίζουμε ότι τα δύσκολα τώρα αρχίζουν με την ομάδα να έχει καθοριστικούς αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα και το κύπελλο, αλλά και με το Top16 να βρίσκεται προ των πυλών στην Ευρωλίγκα. Η συγκέντρωση και ο σεβασμός σε κάθε αντίπαλο είναι για εμάς οι κοινοί παρονομαστές στην προετοιμασία κάθε αγώνα και αυτό στο οποίο επιμένουν οι προπονητές μας.

Το πρώτο ζητούμενο λοιπόν είναι να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας, να προετοιμαστούμε σωστά και να μπούμε στο γήπεδο συγκεντρωμένοι, ξεκινώντας δυνατά. Και εννοείται ότι αυτό που περιμένουμε όλοι και από τον πρώτο αγώνα του 2011 είναι να βρίσκεται ο κόσμος κοντά μας. Είναι απαραίτητο και βασικό συστατικό της επιτυχίας της ομάδας».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ