ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ομπράντοβιτς: "Εξαιρετική άμυνα"

Ομπράντοβιτς: "Εξαιρετική άμυνα"
INTIME SPORTS

Το εγκώμιο του Νικ Καλάθη έπλεξε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά την άνετη νίκη επί της Έφες Πίλσεν, ενώ για πρώτη φορά φέτος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τον τρόπο που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι.

" Θέλω πάντα να παίζουμε έτσι", είπε αναφερόμενος τόσο στην αμυντική όσο και στην επιθετική λειτουργία των πράσινων, Σέρβος κόουτς.

θες σας είπα ότι παρά τα προβλήματα που έχουμε, οι παίκτες δουλεύουν πολύ καλά και σκληρά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παίξουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Με εξαίρεση στην αρχή του παιχνίδιου και ένα διάστημα στο τέλος της Β' περιόδου, πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλή άμυνα".

" Εξαιτίας της, μπορέσαμε να τρέξουμε και να πετύχουμε κάποια εύκολα καλάθια. Αυτό πρέπει να προσπαθούμε να το κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Επιθετικά, κάθε φορά που δοκίμαζε η Εφές άλλες άμυνες, βρίσκαμε λύσεις.

Επιθετικά επίσης ήμασταν πολύ καλοί αν και χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια. Για άλλη μία φορά θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας που δημιούργησαν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα. Ελπίζω να συνεχίσουν να το κάνουν".

Όταν ρωτήθηκε για τον Καλάθη, τόνισε: " Ο Καλάθης έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και αμυντικά και επιθετικά. Ήταν πολύ ήρεμος και δεν έκανε λάθη ούτε στον αιφνιδιασμό που συνήθως κάνει λάθη. Είχε καλή συγκέντρωση και πήρε σωστές αποφάσεις".

Σίγουρα ο τεχνικός της Εφές, Βέλιμιρ Περάσοβιτς δεν ήταν ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, παραδέχθηκε όμως την ανωτεροτητα των πρασίνων: " Ήμασταν καλοί αντίπαλοι μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο. Μετά ο έλεγχος ήταν πάντα του Παναθηναϊκού. Είχαμε πρόβλημα να σκοράρουμε σε όλο το παιχνίδι. Προσπαθούσαμε να βάλουμε την μπάλα κοντά στο καλάθι για να σκοράρουμε πιο εύκολα".

"Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλή άμυνα και πήρε μία μεγάλη διαφορά που δεν έχασε ως το τέλος του αγώνα. Για εμάς ο πρώτος στόχος είναι να περάσουμε στο Τορ-16. Είμαστε σε ένα δύσκολο όμιλο και δεν είναι εύκολο να προκριθούμε. Από εκεί και πέρα θα κοιτάμε ένα ένα τα βήματα που θα κάνουμε. Σήμερα οι Καλάθης και Περπέρογλου έκαναν την διαφορά μόλις μπήκαν στο παιχνίδι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ