ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζοτς: Πάρτε τον Άιβερσον για 3Χ3!

Ζοτς: Πάρτε τον Άιβερσον για 3Χ3!
INTIME SPORTS

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου των παικτών και των προπονητών της Α1, μίλησε στους δημοσιογράφους για το ενδεχόμενο μίας ακόμα μεταγραφής

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επανέλαβε ότι ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται να αποκτήσει άλλο παίκτη, ενώ κάλεσε τον κόσμο της ομάδας του, να αποτελέσει παράδειγμα για όλους.

Μιλώντας για περίπου δέκα λεπτά στους εκπροσώπους του Τύπου που ήταν στο Ζάππειο στο πλαίσιο της κοινής συνέντευξης τύπου των παικτών και των προπονητών των ομάδων της Α1, ο Ζοτς επανέλαβε τα όσα είπε περί βίας πριν περάσει στα του Παναθηναϊκού.

"Αν χρειαστούμε παίκτη μεσούσης της περιόδου θα το δούμε. Δεν έχω στο μυαλό μας κάποια ενίσχυση. Έχουμε 12 παίκτες συν τους Μπόγρη, Καραμαλέγκο και Μαραγκό που είναι νέα παιδιά και μας βοηθάνε, άρα είμαστε 15. Εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα σας το πω, αν χρειαστεί να πάρουμε παίκτη. Στο μυαλό μου πλέον είναι όλα ξεκάθαρα. ", είπε για το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη, ενώ για το αν θα δοθεί δανεικός ο Μπόγρης σχολίασε ότι " Θα ακολουθήσουμε την ίδια λογική με τον Σερμαντινί. Αν υπάρχει κάποιος που θέλει και εγγυάται ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής, δεν είμαστε αντίθετοι"¨.

Μάλιστα ρωτήθηκε και για την περίπτωση Άιβερσον, τονίζοντας χιουμοριστικά... " Τον Άιβερσον πάρτε τον να παίξετε 3on3".

Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε στον Μάριτς και στο κατά πόσο είναι ευχαριστημένος από την απόδοση του... " Δεν είναι σωστό να κάνουμε συγκρίσεις του Μάριτς με τον Πέκοβιτς. Στην θέση 5 έχουμε δύο νέα παιδιά, τον Μάριτς και τον Βουγιούκα και πρέπει να πάρουμε το καλύτερο από αυτούς. Κάποια τα κάνουν καλά, κάποια όχι. Στο χέρι μας είναι να πάρουμε τα καλά. Είμαι ικανοποιημένος πάντως από τον τρόπο που δουλεύει ο Μάριτς. Βήμα βήμα θα γίνουν όλα. Είναι φυσιολογικό να μην έχει παίξει καλά ως τώρα, αλλά είναι νωρίς".

Στη συνέχεια έστειλε το μήνυμα του στους οπαδούς της ομάδας... " Προσπαθήστε να βοηθήσετε την ομάδα. Γίνεται το παράδειγμα για όλους στην Ελλάδα. Μην προβοκάρετε τον αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε και είμαστε οι πρώτοι που το κάνουμε"

Τέλος αναφέρθηκε και στην συνάντηση προπονητών και διαιτητών στην Λάρισα... " Το μίτινγκ ήταν πολύ καλό και πολύ εποικοδομητικό. Είπαμε ότι θα πρέπει να τιμωρούνται οι παίκτες που κάνουν αντιαθλητικά μαρκαρίσματα εκτός φάσης. Να βλέπουμε στο video τι γίνεται και μετά να μένουν έξω για 3 και 6 μήνες. Πρώτα πρέπει να σταματήσουμε την βία στην εξέδρα και μετά και μέσα στο γήπεδο"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ