ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όλα έτοιμα για Ολυμπιακό

EUROLEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δίχως άλλα προβλήματα (πλην του Ματ Λοτζέσκι) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Superfoods για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (29/1, 19:00). Συνεχίζεται το ψάξιμο για ψηλό στο "τριφύλλι".

Με γεμάτη φαρέτρα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός Superfoods στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (29/1, 19:00) για την αυλαία του β' γύρου της Stoiximan.gr Basket League. Οι "πράσινοι" ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους δίχως άλλα προβλήματα, με τον Ματ Λοτζέσκι να είναι ο απών για μία ακόμη μέρα.

Βέβαια, ο έμπειρος φόργουορντ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα, πράγμα που σημαίνει πως δεν επηρεάζονται τα πλάνα του Τσάβι Πασκουάλ για το παιχνίδι με τους "ερυθρόλευκους". Το μείζον για τον ίδιο είναι να προλάβει το παιχνίδι που ακολουθεί στην EuroLeague απέναντι στην Μπάμπεργκ (2/2, 21:00), κάτι που πάντως μόνο βέβαιο δεν είναι την παρούσα χρονική στιγμή.

Εξάλλου, στο "τριφύλλι" συνεχίζουν την... έρευνα αγοράς για έναν ψηλό που θα προστεθεί στο ρόστερ. Στον Παναθηναϊκό Superfoods δεν προτίθενται να κάνουν κάποια βιαστική κίνηση στο συγκεκριμένο ζήτημα, δεδομένου ότι σε περίπτωση που γίνει, εν τέλει, προσθήκη, θα μιλάμε για παίκτη που θα αλλάξει τα δεδομένα -και όχι κάποιον βοηθητικό. Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τον κανονισμό της EuroLeague, οι ομάδες της διοργάνωσης έχουν τη δυνατότητα να εντάξουν νέο παίκτη στο ρόστερ τους μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, πράγμα που σημαίνει πως οι "πράσινοι" έχουν μπροστά τους ακριβώς έναν μήνα για να καταλήξουν σε κάποιον.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ