ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι ευχαριστίες του Παύλου Γιαννακόπουλου

Οι ευχαριστίες του Παύλου Γιαννακόπουλου
INTIME SPORTS

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και εν μέσω πρωτοφανούς συγκίνησης, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους! (VIDEO)

Σαφώς, η βράβευση των πέντε παικτών-μύθων της ιστορίας του Παναθηναϊκού ξύπνησε μνήμες και ανέβασε την ένταση, όμως η πιο έντονη στιγμή της βραδιάς ήταν η άφιξη του Παύλου Γιαννακόπουλου στο κλειστό του ΟΑΚΑ! Η είσοδος του κορυφαίου εν ζωή παράγοντα του Τριφυλλιού, προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους θεατές!

Στο ημίχρονο του φιλικού παιχνιδιού με την Παρτιζάν, έγινε η αναγγελία του ονόματος του και ακολούθησε η αποθέωση από τους θεατές αφού λίγο αργότερα έγιναν και τα αποκαλυπτήρια του νέου ονόματος του "Τάφου του Ινδού" το οποίο από εδώ και στο εξής θα λέγεται: "Κλειστό Γυμναστήριο Παύλος Γιαννακόπουλος". Μάλιστα η στιγμή των αποκαλυπτηρίων μεταδόθηκε ζωντανά καθώς υπήρχε σύνδεση και εικόνα από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας στο ΟΑΚΑ και όλοι όσοι βρέθηκαν στο κλειστό είδαν τα αποκαλυπτήρια.

Οι ευχαριστίες του Παύλου Γιαννακόπουλου
INTIME SPORTS
Οι ευχαριστίες του Παύλου Γιαννακόπουλου
INTIME SPORTS

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του και απευθύνθηκε στους φίλους του Τριφυλλιού, λέγοντας: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού που βρίσκονται σήμερα κοντά μας".

Στη συνέχεια, οι Βράνκοβιτς, Φώτσης, Διαμαντίδης, Αλβέρτης και Μποντιρόγκα τον ασπάστηκαν και φωτογραφήθηκαν με τον άνθρωπο, ο οποίος τους έφερε στον Παναθηναϊκό και συνέβαλε στην ανάδειξη τους!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ