ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαφωνία και... ΟΑΚΑ για 99 χρόνια!

Διαφωνία και... ΟΑΚΑ για 99 χρόνια!
STOLISVAGGELIS

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods διαφωνεί πλήρως με το γκρέμισμα της Λεωφόρου και τη δημιουργία γηπέδου στο Γουδί όπως σχεδιάζει η Κυβέρνηση και ο Δήμος Αθηναίων. Διαβάστε την πρόταση των "πράσινων".

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal" ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα συναντηθούν το απόγευμα και αναμένεται ν’ ανακοινωθεί η επιλογή στο Γουδί ως η κατάλληλη για την μετεγκατάσταση των "πράσινων". Σε αυτό το ενδεχόμενο πάντως, εξέφρασε την αντίθεσή της η ΚΑΕ, θεωρώντας πως αν η ομάδα του "τριφυλλιού" υποχρεωθεί να αφήσει το γήπεδο της Λεωφόρου τότε η ιδανική λύση είναι η ανταλλαγή του με ολόκληρο το συγκρότημα των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για 99 χρόνια.

Με δεδομένο πως το ΟΑΚΑ διαθέτει το μεγαλύτερο γήπεδο ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, το μεγαλύτερο μπασκετικό γήπεδο αλλά και χώρους ικανούς να στεγάσουν όλα τα τμήματα του Συλλόγου.Αξίζει να σημειωθεί πως η πρόταση περί παραχώρησης των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ είχε ξαναπέσει το τραπέζι από τους "πράσινους" όταν αρμόδιος Υπουργός για θέματα αθλητισμού ήταν ο Σταύρος Κοντονής και ήταν πλήρως στοιχειοθετημένη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ