ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Βουγιούκας με 2 εκατ. ευρώ στο Καζάν

Ο Βουγιούκας με 2 εκατ. ευρώ στο Καζάν
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Καϊμακόγλου δεν θα είναι μόνος του στο Καζάν, αφού ο «κολλητός» του Ίαν Βουγιούκας υπογράφει από στιγμή σε στιγμή το ηγεμονικό συμβόλαιο που του προσφέρει η ρωσική Ούνιξ. Ίσως και μέσα στην ημέρα η ανακοίνωση της συμφωνίας και το «αντίο» δια στόματος του διεθνούς σέντερ στον Παναθηναϊκό.

Ο Ίαν Βουγιούκας γίνεται ο τρίτος διεθνής παίκτης που αποχωρεί από το ρόστερ του Παναθηναϊκού (μετά τους Κώστα Καϊμακόγλου και Νικ Καλάθη), καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr έχει στα χέρια του και ετοιμάζεται να υπογράψει το συμβόλαιο που του απέστειλε πριν από λίγες ώρες η ρωσική Ούνιξ Καζάν.

Η προσφορά της Ούνιξ, η οποία έχει μπει πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι ξοδεύοντας αφειδώς για να μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις το εισιτήριο μέσω του προκριματικού γύρου της Ευρωλίγκας, είναι η καλύτερη που έγινε στον 27χρονο σέντερ, ο οποίος δεν θα μπορούσε να πει "όχι" στα 2 εκατ. ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Τις τελευταίες ημέρες, ενδιαφέρθηκε για αυτόν και η ισπανική Ουνικάχα Μάλαγα, αλλά δεν κατάφερε να πλησιάσει τα ποσά που έριξε στο τραπέζι η Ούνιξ και έτσι μετά το Ρέθυμνο, τον Ολυμπιακό, τον Πανελλήνιο και τον Παναθηναϊκό, ο Βουγιούκας θα ανηφορίσει προς το κρύο Καζάν, το οποίο φέρεται να εξετάζει και την περίπτωση του Στράτου Περπέρογλου, αλλά ακόμη δεν έχει κάνει επίσημη προσφορά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ