ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Τζέιμς άνοιξε "βεντέτα" με φίλους της Μπασκόνια

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - GALATASARAY (Eurokinissi Sports / ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - GALATASARAY (Eurokinissi Sports / ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ ÈÁÍÁÓÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάικ Τζέιμς έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει πλέον είναι να κερδίζει ο Παναθηναϊκός και δεν ενδιαφέρεται για το τι κάνει η Μπασκόνια, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει στην συνέχεια διάλογος ανάμεσα σε αυτόν και τους φίλους της πρώην ομάδας του.

Η Μπασκόνια κέρδισε χθες (3/1) το βράδυ την Ρεάλ Μαδρίτης στο ντέρμπι του Ισπανικού Πρωταθλήματος . Ο Μάικ Τζέιμς όμως δεν έβλεπε το παιχνίδι, κάτι που παραδέχθηκε όταν ρωτήθηκε σχετικά από έναν φίλο του Παναθηναϊκού στο twitter, τονίζοντας ότι - χωρίς να θέλει να φανεί αγενής - δεν τον ενδιαφέρει τι κάνει η πρώην ομάδα του, αλλά μόνο ο Παναθηναϊκός. Και αυτό έφερε πανικό στο twitter.

Βλέποντας αυτή την ανάρτηση στο twitter, κάποιοι φίλαθλοι της Μπασκόνια "επιτέθηκαν" λεκτικά στον γκαρντ του Παναθηναϊκού, λέγοντας ότι δεν είναι σωστό αυτό που κάνει και θα έπρεπε να εκτιμήσει όσα έκανε η Μπασκόνια για αυτόν, ενώ κάποιοι ήταν ακόμα πιο επιθετικοί, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως όταν σταματήσει το μπάσκετ και δεν τον θυμάται κανείς (!) θα εκτιμήσει αυτά που έζησε. Ο Τζέιμς όμως δεν άφησε αναπάντητη αυτή την "επίθεση", υποστηρίζοντας εκ νέου ότι τον ενδιαφέρει μόνο τι κάνει ο Παναθηναϊκός, αλλά και πως όταν σταματήσει το μπάσκετ θα είναι πιο ευτυχισμένος, ενώ στην συνέχεια δεν παρέλειψε να τονίσει ότι όσο αγωνιζόταν στη Μπασκόνια έδινε πάντα το 100%, παίζοντας ακόμα και τραυματίας, παρά τις νουθεσίες των γιατρών της ομάδας, καταλήγοντας στο ότι δεν έχει λογική να υποστηρίζει μία ομάδα στην οποία δεν αγωνίζεται.

Ο διάλογος γενικά κράτησε για αρκετή ώρα, με κάποιους φίλους της Μπασκόνια να τον αποκαλούν "αχάριστο", επειδή δεν εκτίμησε ότι βρέθηκε σε μία πανίσχυρη ομάδα, με τον Τζέιμς τότε να απαντάει ότι η Μπασκόνια δεν είναι πανίσχυρη ομάδα, αλλά απλώς μία καλή ομάδα. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός είναι πανίσχυρη ομάδα, η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: "6 αστέρια (σ.σ όσοι και οι Τίτλοι της EuroLeague που έχει κατακτήσει ο Παναθηναϊκός). Εσύ πες μου", για να γράψει στην συνέχεια ότι όλοι αυτοί που του "επιτέθηκαν" είναι οι ίδιοι που δεν επιθυμούσαν να μείνει στη Μπασκόνια αυτός και ο Ντάριους Άνταμς μετά το τέλος της περασμένης σεζόν. Ενδιαφέρον έχει βέβαια ότι μετά από αυτόν τον διάλογο υπήρξαν αρκετοί φίλαθλοι, τόσο της Μπασκόνια όσο και του Παναθηναϊκού, υποστήριξαν τον Τζέιμς.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα τα επίμαχα tweets.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ