ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Σλούκας είπε "όχι" στην τρελή πρόταση του Παναθηναϊκού

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός προσέφερε 6.000.000 ευρώ και τριετές συμβόλαιο στον Κώστα Σλούκα, αλλά εκείνος απάντησε αρνητικά, τονίζοντας "δεν είμαι έτοιμος να κάνω αυτό το βήμα". Όλα δείχνουν παραμονή στην Φενέρμπαχτσε.

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε μία εντυπωσιακή προσφορά στον Κώστα Σλούκα, δίνοντας του τριετές συμβόλαιο συνεργασίας έως και το 2020, με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τα 2.000.000 ευρώ (συνολικά 6.000.000 ευρώ), αλλά ο Έλληνας γκαρντ απάντησε αρνητικά στο "τριφύλλι", τονίζοντας πως "δεν είμαι έτοιμος να κάνω αυτό το βήμα στην καριέρα μου, δεν είμαι έτοιμος να πάρω αυτή την απόφαση".

Οι "πράσινοι" έκαναν μία... τρελή πρόταση για τα δεδομένα του ελληνικού μπάσκετ (με την υψηλή εφορία και σε εποχή κρίσης), δείχνοντας αποφασισμένοι να ενισχύσουν το ρόστερ τους, ισχυροποιώντας το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα τους. Προσπάθησαν να δελεάσουν τον Κώστα Σλούκα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά ο Έλληνας γκαρντ είπε "όχι" στο "τριφύλλι", μη θέλοντας να μπει σε διαδικασία αντιπαράθεσης με το παρελθόν του στον Ολυμπιακό.

Να τονίσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες μας, η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι σχεδόν διπλάσια από εκείνη του Ολυμπιακού (κοντά στο 1.000.000 ευρώ ετησίως), με τον Κώστα Σλούκα να τονίζει πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Φενέρμπαχτσε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ