ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Σίνγκλετον υπέδειξε τον Ουάιτ ως αντικαταστάτη του

Ο Σίνγκλετον υπέδειξε τον Ουάιτ ως αντικαταστάτη του

Ο Κρις Σίνγκλετον έγινε για λίγο... παράγοντας κι έδωσε το χρίσμα της διαδοχής του στον Παναθηναϊκό στον Οκάρο Ουάιτ

Ο Οκάρο Ουάιτ είναι ο κατάλληλος για να αντικαταστήσει στον Παναθηναϊκό τον Κρις Σίνγκλετον, όπως... τιτίβισε ο νυν πάουερ φόργουορντ της Μπαρτσελόνα.

Οι δρόμοι του Παναθηναϊκού και του Κρις Σίνγκλετον χώρισαν ύστερα από δύο χρόνια, καθώς τη νέα σεζόν ο 29χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουουντ θα ενισχύει τις προσπάθειες των "μπλαουγκράνα".

Ο Κρις Σίνγκλετον, όμως, παρακολουθεί τις εξελίξεις της τέως ομάδας του και μέσω Twitter τόνισε πως ο Οκάρο Ουάιτ είναι ο καταλληλότερος για να τον αντικαταστήσει στους "πράσινους". Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ άνοιξε διάλογο με τους διαδικτυακούς του ακόλουθους και μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε αφορούσε τον Παναθηναϊκό. "Αν ήσουν το αφεντικό του Παναθηναϊκού, ποιον παίκτη θα επέλεγες για να αντικαταστήσει τον... Σίνγκλετον", ρωτήθηκε ο νυν πάουερ φόργουορντ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος δεν δίστασε να πάρει θέση:

"Τον Οκάρο Ουάιτ, αν δεν επιστρέψει στο ΝΒΑ", αποκρίθηκε ο Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος ενημέρωσε επίσης πως θα χρησιμοποιούσε τα χρήματα που εξοικονομήθηκαν από την αποχώρηση του Μάρκους Ντένμον και όσα υπάρχουν ακόμα στο διαθέσιμο μπάτζετ.

Ο Κρις Σίνγκλετον, όμως, αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό, καθώς μεταξύ άλλων του ζητήθηκε να σχολιάσει την απόκτηση των Κιθ Λάνγκφορντ και Ιωάννη Παπαπέτρου. "Υπήρχαν πολλοί free agents από την προηγούμενη χρονιά κι έπρεπε κάπως να τους αντικαταστήσουν", έγραψε, ενώ για τον Ντίνο Μήτογλου παρατήρησε πως τον "πιστεύω! Αν συνεχίσει να δουλεύει, θα έχει λαμπρό μέλλον".

Για το αν υπήρχαν πιθανότητες να μείνει στον Παναθηναϊκό, ανέφερε πως "ρωτήστε τον Παναθηναϊκό", ενώ ρωτήθηκε και για τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχθεί την πρόταση των Καταλανών. "Τα χρήματα έπαιξαν ρόλο για να πας στην Μπαρτσελόνα; Αν είχες μία πρόταση 1,5-1,6 εκ. από τον Παναθηναϊκό, θα αποδεχόσουν την πρόταση των 2 εκ. της Μπαρτσελόνα", ρωτήθηκε ο Σίνγκλετον, ο οποίος απάντησε πως "ναι, αλλά όχι για οικονομικούς λόγους".

Ο Σίνγκλετον μεταξύ άλλων τόνισε πως ο Γιαν Βέσελι είναι "ο καλύτερος σέντερ" και ο Τσαρλς Τζένκιnς "ο καλύτερος αμυντικός στην EuroLeague", ανέφερε πως υπήρχε "κάποιο ενδιαφέρον από το ΝΒΑ" και έθεσε ως στόχο του για τη νέα σεζόν τις νίκες. Τέλος, ο Κρις Σίνγκλετον μεταξύ άλλων επιβεβαίωσε πως είχε πρόταση από την Φενέρμπαχτσε, έστειλε την αγάπη του στην Τουρκία και ανέφερε πως δεν πιθανότατα δεν έπαιζε στον Ολυμπιακό, καθώς "του αρέσει να αγωνίζεται εναντίον του".

AP Photo/Wilfredo Lee

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ