ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Παύλος ενώνει: Από το Instagram στις αγκαλιές, Γιαννακόπουλος - Μπερτομέου

Ο Παύλος ενώνει: Από το Instagram στις αγκαλιές, Γιαννακόπουλος - Μπερτομέου
ΣΤΟΛΗΣ

Η ενωμένη Παναθηναϊκή οικογένεια, η αγκαλιά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι σχέσεις με την EuroLeague που αποκαταστάθηκαν.

Το 1ο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” φέρνει την ισορροπία, αναμνήσεις και συγκίνηση. Όλα αυτά θα τα διαπιστώσουμε όσοι βρεθούμε σε λίγες ώρες στο ΟΑΚΑ στις εκδηλώσεις που ετοίμασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να τιμήσει τον ιστορικό της ηγέτη. Όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα βέβαια, βαδίζουν στο δρόμο που χάραξε ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Η αγκαλιά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδωσε τη πρώτη γεύση. Ο Τζόρντι Μπερτομέου... έθαψε το τσεκούρι του πολέμου “παγώνοντας” τις ποινές στον ισχυρό άνδρα του “τριφυλλιού” και όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου να βρίσκονται στο ίδιο γήπεδο. Στο 1ο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” αποδεικνύεται ότι όλα γίνονται βάσει όσων επιθυμούσε ο ιστορικός παράγοντας που ονειρευόταν έναν Παναθηναϊκό ενωμένο και αδιαίρετο. Ήθελε οι άνθρωποι που πρόσφεραν πράγματα στην ομάδα να είναι μέλη της παναθηναϊκής οικογένειας. Επιθυμούσε να έχει μία σχέση σεβασμού με την EuroLeague. Όλα αυτά έχουν ήδη αρχίσει να συμβαίνουν στο πρώτο τουρνουά που θα διεξαχθεί στη μνήμη του καθώς στον ίδιο δρόμο βαδίζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχοντας αναλάβει τα τελευταία χρόνια τα ηνία αυτής της προσπάθειας.

Αν υπάρχει ένα πράγμα που έχει γίνει ξεκάθαρο λίγες ώρες πριν την έναρξη του 1ου τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” είναι ότι όλα τα άσχημα που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια ανήκουν στο παρελθόν αφού όλες οι πλευρές έκαναν ένα βήμα πίσω, ώστε να προχωρήσουν χωρίς εντάσεις το επόμενο διάστημα. Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού και ο Ερασιτέχνης θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ, το οποίο αναμένεται κατάμεστο. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς γύρισε σαν φίλος. Ο Μπερτομέου δήλωσε φίλος , αφού τους τελευταίους μήνες οι δύο πλευρές βρήκαν σημείο επαφής, σταματώντας τις εκατέρωθεν επιθέσεις, με συνέπεια να επιστρέψει η κανονικότητα στην πορεία του “τριφυλλιού” στη EuroLeague.

Μετά το Final Four εξάλλου είχαν γίνει ήδη αμοιβαίες κινήσεις από τις δύο πλευρές προκειμένου να πέσουν οι τόνοι και να σταματήσει αυτή η διαμάχη που έκανε μόνο κακό σε όλους. Από την στιγμή που και οι δύο πλευρές δεν επιθυμούσαν την ρήξη, βρέθηκε σημείο επαφής και αποφασίστηκε... παύση πυρός.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε δείξει έτσι κι αλλιώς τις προθέσεις του πληρώνοντας ένα μεγάλο ποσό σε πρόστιμα, από την στιγμή που αν ήθελε να σκληρύνει την στάση του θα μπορούσε να το αποφύγει. Δείχνοντας ο ίδιος καλή θέληση, η EuroLeague από την πλευράς της προχώρησε στην δική της κίνηση καλής θέλησης με το πάγωμα των ποινών του, δίνοντας το δικαίωμα στον ισχυρό άνδρα του "τριφυλλιού" να επιστρέψει κανονικά στο γήπεδο από τον Οκτώβριο. Όλα έχουν πάρει πλέον τον δρόμο τους.

Όλα πρόκειται να είναι όπως τα ονειρευόταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Δεν θα μπορούσε να τιμηθεί με καλύτερο τρόπο η μνήμη του ανθρώπου που έχει σημαδέψει τον σύλλογο με το “τριφύλλι” όσο λίγοι. Για αυτές τις δύο ημέρες (27-28 Σεπτεμβρίου) ο Παναθηναϊκός δεν πενθεί, αλλά γιορτάζει έναν άνθρωπο που άλλαξε την ιστορία της ομάδας. Ενωμένος. Αδιαίρετος. Χωρίς διχόνοιες. Έτσι ακριβώς όπως θα ήθελε ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Η συνέχεια, στο ΟΑΚΑ, που επιβάλλεται να είναι κατάμεστο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ