ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Πασκουάλ θέλει να δώσει μεγαλύτερο ρόλο στον Λεκαβίτσιους

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - PANATHINAIKOS / ËÅÊÁÂÉÔÓÉÏÕÓ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - PANATHINAIKOS / ËÅÊÁÂÉÔÓÉÏÕÓ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η πίστη του Τσάβι Πασκουάλ στο ταλέντο και τις ικανότητες του Λούκας Λεκαβίτσιους επιβεβαιώθηκε από τις ατάκες που αποκάλυψε ο 24χρονος γκαρντ.

Από την στιγμή που οριστικοποιήθηκε η παραμονή στον Παναθηναϊκό, ο Λούκας Λεκαβίτσιους εξήγησε ότι δεν είχε λόγο να αγχώνεται το φετινό καλοκαίρι. Κάτι που ανέφερε σε δηλώσεις που έκανε την Παρασκευή (7/9) κατά τη συγκέντρωση της Εθνικής Λιθουανίας εν όψει των αγώνων με Κροατία (14/9) και Ολλανδία (17/9) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όπως φαίνεται, δεν είπε μόνο αυτά όμως . Ρωτήθηκε επίσης για τις κουβέντες που είχε με τον Τσάβι Πασκουάλ στη διάρκεια της off season, επισημαίνοντας πως ο 46χρονος προπονητής τού εξήγησε ότι φέτος θα έχει μεγαλύτερο ρόλο στην ομάδα. " Μίλησα με τον κόουτς, μου είπε ότι οραματίζεται να έχω μεγαλύτερο ρόλο φέτος", τόνισε αρχικά, για να προσθέσει πως " αυτό βέβαια εξαρτάται κι από μένα, από το πώς θα παίζω. Ο κόουτς πάντως πιστεύει σε μένα και θεωρεί ότι θα ξεκινήσω καλύτερα τη σεζόν, δεδομένου ότι ξέρω τη φιλοσοφία. Ελπίζω να δείξω καλύτερη εικόνα".

Μία άποψη που έχει βάση, δεδομένου ότι πέρσι ο 24χρονος γκαρντ έμεινε εκτός τόσο από την προετοιμασία όσο και από τον πρώτο μήνα των επίσημων υποχρεώσεων, λόγω τραυματισμού. Θυμίζουμε ότι υπέστη κάταγμα στο πόδι στη διάρκεια φιλικού αγώνα της Λιθουανίας, κάτι που του στέρησε τη συμμετοχή στο EuroBasket 2017.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ