ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Πασκουάλ ψάχνει το(ν) Ματ

Ο Πασκουάλ ψάχνει το(ν) Ματ

Με την αποδέσμευση του Τζέιμς Φελντέιν να είναι πλέον θέμα ωρών, ο Παναθηναϊκός Superfoods κοιτάζει στην αγορά για το τελευταίο κομμάτι του παζλ που θα αφορά σε γκαρντ/φόργουορντ. Ο Ματ Λοτζέσκι και οι άλλες περιπτώσεις.

Από την στιγμή που επιβεβαιώθηκε η απόκτηση του Ντίνου Μήτογλου, το μεταγραφικό πλάνο του Παναθηναϊκού Superfoods έχει υλοποιηθεί με επιτυχία. Αυτό που απομένει πλέον είναι να αποκτηθεί ένας γκαρντ/φόργουορντ, που θα αποτελέσει τον έβδομο ξένο της ομάδας, την ίδια ώρα βέβαια που θα λυθεί το συμβόλαιο του Τζέιμς Φελντέιν.

Η υπόθεση του 29χρονου γκαρντ αναμένεται να έχει "τελειώσει" μέσα στην εβδομάδα για το "τριφύλλι" , με τον παίκτη να λαμβάνει ένα μικρό ποσό ως αποζημίωση για να συναινέσει στο "σπάσιμο" του συμβολαίου του, κι ακολούθως να υπογράφει για ένα χρόνο με τον Ερυθρό Αστέρα.

Με αυτό ως δεδομένο, ο Τσάβι Πασκουάλ θα συνεχίζει την αναζήτηση του τελευταίου κομματιού του παζλ για την περιφέρεια, δίχως βέβαια να υπάρχει χρονικό περιθώριο ή πίεση για την προσθήκη που επιζητά στο "πράσινο" ρόστερ. Κάπως έτσι προέκυψε στο προσκήνιο το όνομα του Ματ Λοτζέσκι , ο οποίος βέβαια έχει προταθεί εδώ και αρκετό καιρό στον προπονητή του Παναθηναϊκού Superfoods. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού παραμένει free agent, με την Μπαρτσελόνα να του έχει καταθέσει πρόταση (αφού πρώτα πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις), αλλά να μην έχει προκύψει ακόμη συμφωνία. Κάτι που μπορεί να σημαίνει πολλά σε ό,τι αφορά στο ενδιαφέρον του "τριφυλλιού" για τον παίκτη.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η περίπτωσή του είναι προχωρημένη (το κάθε άλλο), απλά την έχει ξεχωρίσει ο Τσάβι Πασκουάλ, αφού πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο γκαρντ/φόργουορντ, που διαθέτει το βασικό στοιχείο που ψάχνει ο 44χρονος τεχνικός: το περιφερειακό σουτ.

Μία σημαντική παράμετρος για την αναθέρμανση του "πράσινου" ενδιαφέροντος για τον Ματ Λοτζέσκι είναι το οικονομικό, αφού ο 32χρονος φόργουορντ έχει ρίξει τις απαιτήσεις του σε σχέση με πριν από ένα μήνα. Τότε που οι ελεύθερες θέσεις στην EuroLeague ήταν περισσότερες, κι οι μετοχές του στα ύψη. Αυτή την στιγμή, η πλευρά του παίκτη παρουσιάζεται πιο διαλλακτική στο θέμα των οικονομικών ανταλλαγμάτων, σε σχέση με το 1.000.000 ευρώ που ζητούσε αρχικά.

Από εκεί και πέρα, ο Τσάβι Πασκουάλ συνεχίζει να αναζητά στην αγορά ποιοτικές λύσεις για την τελευταία θέση στο ρόστερ με αρκετούς παίκτες να του προτείνονται κατά καιρούς και τον ίδιο (μαζί με τους συνεργάτες του) να βάζουν προτεραιότητες. Ένας ακόμη παίκτης που έχει προταθεί είναι ο Ματ Τζάνινγκ, που αποχώρησε από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, στην οποία παρεμπιπτόντως συνυπήρξε με τρεις νυν παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods: τον Κρις Σίνγκλετον, τον Κένι Γκάμπριελ και τον Ίαν Βουγιούκα.

Όπως και να έχει, ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του "τριφυλλιού", το οποίο ψάχνει άλλωστε για κάτι συμπληρωματικό στο ρόστερ, για έναν παίκτη που θα δώσει το κάτι παραπάνω.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ