ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Πασκουάλ επιβεβαίωσε τον Λεκαβίτσιους

GOMELSKY CUP / ×ÉÌÊÉ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
GOMELSKY CUP / ×ÉÌÊÉ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μία μέρα μετά τις δηλώσεις του Λούκας Λεκαβίτσιους, ήταν η σειρά του Τσάβι Πασκουάλ να επισημάνει πως η επιστροφή του 23χρονου πλεϊμέικερ στην δράση δεν απέχει πολύ.

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός Superfoods μετρά αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, υπάρχει ένας ακόμη σημαντικός λόγος για τον οποίο περιμένει την κλεψύδρα να αδειάσει ο Τσάβι Πασκουάλ. Η ένταξη του Λούκας Λεκαβίτσιους στο προπονητικό πρόγραμμα. Μία μέρα μετά τις δηλώσεις του 23χρονου πλεϊμέικερ πως μπορεί να είναι ετοιμοπόλεμος για την πρεμιέρα της EuroLeague (στις 13/10), ήταν η σειρά του 45χρονου τεχνικού να τοποθετηθεί για το θέμα, κατόπιν σχετικής ερώτησης.

" Έμεινε στην Αθήνα καθώς ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό που αποκόμισε στην προετοιμασία της Εθνικής του Ομάδας της Λιθουανίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ. Ελπίζουμε πως σε 7 με 10 μέρες θα είναι μαζί μας", απάντησε ο προπονητής των "πρασίνων" σε ερώτηση που του έγινε στη Μόσχα, πριν σταθεί σε όσα έγιναν στο παρκέ απέναντι στη Χίμκι : " Ήταν ένα τυπικό παιχνίδι προετοιμασίας. Σε κάποια σημεία παίξαμε καλά και σε κάποια όχι. Νομίζω πως και για τις δύο ομάδες ίσχυσε το ίδιο. Το κρίσιμο σημείο για εμάς ήταν ότι δεν ελέγξαμε τα αμυντικά ριμπάουντ κατά τη διάρκεια του αγώνα κάτι που μας στοίχισε. Στα τελευταία λεπτά δεν μπορέσαμε να παίξουμε καλά σε άμυνα και επίθεση κάτι ιδιαίτερα σημαντικό".

Από μέρους του ο Μάρκους Ντένμον σημείωσε: "Στο τέλος δεν καταφέραμε να πετύχουμε αυτό που θέλαμε, αν και στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν αρκετά καλοί. Στο τέλος ο αντίπαλός μας ήταν καλύτερος, έπαιξε πιο έξυπνα σε άμυνα και επίθεση, ενώ εμείς δεν συνεχίσαμε στον ρυθμό που θέλαμε. Συγχαρητήρια στην Χίμκι για τη νίκη της. Εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά προκειμένου να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ