ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός κινείται για τον Σόνι Ουίμς

Ο Παναθηναϊκός κινείται για τον Σόνι Ουίμς

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη τις πρώτες ενέργειες για να εξασφαλίσει τη συνεργασία του Σόνι Ουίμς. (videos)

Προφανώς και ο Σόνι Ουίμς δεν χρειάζεται συστάσεις. Τον γνωρίζεις από τη θητεία του στην Euroleague, με τις Ζάλγκιρις, ΤΣΣΚΑ και Μακάμπι. Μάλλον... σβήσε το τελευταίο, διότι πήγε στο Ισραήλ για παχυλό μισθό (κοντά στο 1.3 εκατ. ευρώ), το καλοκαίρι του 2016, αλλά τελικά έγινε μέλος της χειρότερης πορείας που έχει διαγράψει ποτέ η "ομάδα του λαού".

Μάλλον για αυτό δεν έφταιγε ο Αμερικανός, αλλά το γεγονός ότι πρώτα "στήθηκε" το ρόστερ και μετά προσελήφθη προπονητής... που άλλαξε τέσσερις φορές έως το τέλος της χρονιάς. Στο θέμα μας, οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός έχει έλθει ήδη σε επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του, που είναι ο Νίκος Λώτσος. Γεγονός που εμπράκτως, πια αποδεικνύει ότι τα θέματα που υπήρχαν στις σχέσεις των διοικούντων τους "πράσινους" με τον εν λόγω ατζέντη, από το 2012, αποτελούν παρελθόν.

Σαφέστατα λοιπόν, ο 30χρονος Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ/σμολ φόργουορντ θέλει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θεωρεί πως αυτό μπορεί να το επιτύχει ως μέλος των νταμπλούχων Ελλάδος. Οι τελευταίοι φέρονται να 'χουν κάνει λόγο για μια άκρως ελκυστική προσφορά που δίνει και κίνητρα στον παίκτη, ο οποίος είναι γνωστός και για τα όσα μπορεί να κάνει στην άμυνα -όπως φυσικά στο "ένας με έναν". Αναμένονται λοιπόν, εξελίξεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ