ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός γίνεται πρεσβευτής της Ελλάδας

Ο Παναθηναϊκός γίνεται πρεσβευτής της Ελλάδας
INTIME SPORTS

Η παρουσία στην Κίνα για τα δύο φιλικά παιχνίδια έδωσε την κατάλληλη αφορμή στον Παναθηναϊκό να γίνει πρεσβευτής της χώρας στην Ασία. Δείτε με ποιο τρόπο το "τριφύλλι" θα δηλώνει το ελληνικό του στοιχείο.

Στο αεροπλάνο με προορισμό την Κίνα μπαίνει το απόγευμα της Παρασκευής (25/9) η αποστολή του Παναθηναϊκού, προκειμένου για τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας με τους Zhejiang Lions (28/9) και τους Guangdong Tigers (30/9).

Με αφορμή λοιπόν την παρουσία στην ασιατική χώρα, το "τριφύλλι" αποφάσισε να φέρει στις φανέλες του -για όσο η ομάδα θα βρίσκεται εκεί- το λογότυπο "Visit Greece" με στόχο να διαφημίσει ακόμη καλύτερα την Ελλάδα στο εξωτερικό. Πρόκειται για μία ακόμη απόφαση ευθύνης από την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με τον Διευθυντή Λειτουργίας, Ηλία Κατσογιάννη, να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ΕΟΤ.

" Ο Παναθηναϊκός τις επόμενες 10 ημέρες θα ταξιδέψει στην Κίνα και στη Ρωσία όπου θα πάρει μέρος σε φιλικούς αγώνες και φιλανθρωπικές ενέργειες. Εκτός της αθλητικής προετοιμασίας, οι εκδηλώσεις αυτές προσφέρονται για να διαδώσουμε το brand name της ομάδας μας ως την άκρη του κόσμου. Εκτός από κορυφαία ομάδα μπάσκετ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποτελεί και "εθνικό προιόν" και άξιο πρεσβευτή του πολιτισμού και του τουρισμού της χώρας μας.

Σκεφτήκαμε λοιπόν να διαφημίσουμε στις τεράστιες αγορές της Κίνας και της Ρωσίας τη βαριά βιομηχανία της χώρας μας, τον τουρισμό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε τη συνεργασία μας με τον ΕΟΤ και θα προβάλουμε το λογότυπο visitgreece.gr στο πίσω μέρος της φανέλας μας στους φιλικούς αυτούς αγώνες. Θα είμαστε δε, σε απόλυτη συνεννόηση με τον ΕΟΤ ώστε να οργανώσουμε και στο μέλλον αντίστοιχες δράσεις, προβάλλοντας τον τουρισμό της χώρας μας, έναν κλάδο που προσφέρει δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας", δήλωσε σχετικά ο Ηλίας Κατσογιάννης.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

" Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, πιστή στις αρχές της για άμεση συνεργασία με όλους τους φορείς που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της χώρας μας, έλαβε την απόφαση ώστε η ομάδα κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην Κίνα στο πλαίσιο του "Euroleague Basketball Asia Tour" να φέρει στις φανέλες αφιλοκερδώς το λογότυπο "Visit Greece".

Ήταν μια απόφαση ευθύνης για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός με δεδομένο ότι αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή της χώρας στο εξωτερικό ως η πιο επιτυχημένη ομάδα της τελευταίας 20ετίας στην Ευρώπη. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός θεωρείται "εθνικό προϊόν" ως η πλέον επιτυχημένη ομάδα του εθνικού σπορ των Ελλήνων.

Με τη δυναμική που έχει αναπτύξει ο Παναθηναϊκός, εκτιμάται ότι η προώθηση της ιδέας "Visit Greece" στην πολυπληθέστερη χώρα του πλανήτη και τεράστια "δεξαμενή" τουριστών, θα συμβάλλει τα μέγιστα στην αξιοποίηση της δυναμικής του τουρισμού στην Ελλάδα, ίσως την πιο βαριά "βιομηχανία" της χώρας μας.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα είναι πάντα ανοιχτή σε συνεργασίες και σε δράσεις που μπορούν να αποφέρουν σημαντικότατα κέρδη στη χώρα μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ