ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός έκανε... κινηματογραφικούς ήρωες τους παίκτες

Ο Παναθηναϊκός έκανε... κινηματογραφικούς ήρωες τους παίκτες

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ παρουσίασε με εντυπωσιακό τρόπο τον αριθμό φανέλας που διάλεξε κάθε παίκτης για τη νέα σεζόν, μετατρέποντας κάθε έναν εκ των δεκατριών σε (σούπερ) ήρωα.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επέλεξε έναν εντυπωσιακό τρόπο για να παρουσιάσει τον αριθμό φανέλας που διάλεξαν οι παίκτες του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ορμώμενο από τους ήρωες του Hollywood (κάποιοι εκ των οποίων και... σούπερ ήρωες) έδωσε από... μία νέα ταυτότητα. Ο Νικ Καλάθης έγινε ο "Terminator" για παράδειγμα, με τον Τζίμερ Φριντέτ να μετατρέπεται σε Superman και τον Γουέσλι Τζόνσον σε ήρωα από το Star Wars.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έγινε Ρόκι Μπαλμπόα, ο Τζέικομπ Γουάιλι εξελίχθηκε σε Gladiator, ενώ ο Νίκος Παππάς ντύθηκε "Punisher".

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καθώς και τους αριθμούς που πήραν οι πράσινοι, με τον Τζίμερ Φριντέτ να επιλέγει το "32" (δεν το είχε κανείς πέρσι), τον Γουέσλι Τζόνσον το "24" (έμεινε ορφανό μετά την αποχώρηση του Ματ Λοτζέσκι) και τον Ταϊρίς Ράις το "5" (που άφησε ο Κιθ Λάνγκφορντ.

Αναλυτικά οι αριθμοί:

0 - ΝτεΣον Τόμας

5 - Ταϊρίς Ράις

6 - Γιώργος Παπαγιάννης

10 - Ιωάννης Παπαπέτρου

11 - Νίκος Παππάς

15 - Ίαν Βουγιούκας

24 - Γουέσλι Τζόνσον

25 - Ριόν Μπράουν

32 - Τζίμερ Φριντέτ

33 - Νικ Καλάθης

35 - Τζέικομπ Γουάιλι

44 - Ντίνος Μήτογλου

50 - Μπεν Μπεντίλ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ