ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Όγκαστ έβαλε το πρώτο τρίποντο της καριέρας του

Ο Όγκαστ έβαλε το πρώτο τρίποντο της καριέρας του

Ο Ζακ Όγκαστ θα θυμάται για πάντα το παιχνίδι με τον Πανιώνιο Βίκος Cola, αφού σε αυτό πέτυχε το πρώτο τρίποντο της καριέρας του (VIDEO).

Ο Παναθηναϊκός Superfoods κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση τον Πανιώνιο Βίκος Cola στο ΟΑΚΑ, για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League μπροστά σε περίπου 2.000 φιλάθλους.

Ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα από τους περισσότερους , που βρέθηκαν στο παρκέ. Δεν λέμε "από όλους" γιατί ο Ζακ Όγκαστ πιθανότατα θα θυμάται για πάντα τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και θα τη μνημονεύει. Όχι γιατί ήταν ο πρώτος σκόρερ του "τριφυλλιού" (με 15 πόντους), ούτε γιατί έφτασε ένα ριμπάουντ μακριά από το νταμπλ νταμπλ σε 15'33'' συμμετοχής.

Πολύ απλά επειδή απέναντι στους "κυανέρυθρους" πέτυχε το πρώτο τρίποντο της καριέρας του, γνωρίζοντας την αποθέωση από συμπαίκτες και φιλάθλους. Με 36.7'' για το τέλος της αναμέτρησης, πήρε την πάσα του Γιώργου Καλαϊτζάκη και -δεδομένου ότι το αποτέλεσμα είχε κριθεί- δεν... φοβήθηκε να δοκιμάσει το χέρι του από τα 6μ75. Δικαιώθηκε μάλιστα, αφού η μπάλα κατέληξε στον στόχο.

Είναι το πρώτο τρίποντο που βάζει στην καριέρα του (σε επίσημο αγώνα), αφού στο Notre Dame είχε επιχειρήσει όλο κι όλο ένα σουτ από την περιφέρεια, ενώ πέρσι με τη φανέλα της Ουσάκ Σπορτίφ δεν είχε βρει τον στόχο τις δύο φορές που το επιχείρησε -στο Basketball Champions League. Η μοναδική περίπτωση που σκόραρε ήταν το περσινό καλοκαίρι στο Summer League (ήτοι σε ανεπίσημο αγώνα), όταν -με τη φανέλα των Miami Heat- είχε βάλει τρίποντο απέναντι στους Detroit Pistons στις 4 Ιουλίου.

Δείτε την... ιστορική φάση:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ