ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Μποντιρόγκα αποχαιρετά τον Θανάση Γιαννακόπουλο

Ο Μποντιρόγκα αποχαιρετά τον Θανάση Γιαννακόπουλο

Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα αποχαιρετά τον Θανάση Γιαννακόπουλο μέσω του Sport24.gr. Ο συγκινημένος Σέρβος έκανε λόγο για έναν υπέροχο άνθρωπο που βοήθησε τον Παναθηναϊκό να γίνει στο μπάσκετ αυτοκρατορία.

Ένας από τους σπουδαιότερους μπασκετμπολίστες που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, μίλησε στο Sport24.gr και είπε το δικό του "αντίο" στον Θανάση Γιαννακόπουλο, ο οποίος απεβίωσε την Τρίτη (19/3) σε ηλικία 88 ετών.

Ο 46χρονος Σέρβος, που ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος, υποστήριξε ότι αγαπητός παράγοντας "θα μνημονεύεται αιώνια", ότι τον ξεχώρισε από τα υπόλοιπα αδέλφια "για την καρδιά του και το πάθος του", ενώ θυμήθηκε τους αξέχαστους πανηγυρισμούς μαζί του μετά την κατάκτηση των ευρωπαϊκών σε Θεσσαλονίκη (2000) και Μπολόνια (2002).

Η δήλωση του Μποντιρόγκα: "Έχω εξαιρετικές αναμνήσεις από αυτόν. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του κ. Γιαννακόπουλου. Για εμένα ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, μια πολύ μεγάλη καρδιά και βοήθησε τα μέγιστα ώστε ο Παναθηναϊκός να γίνει αυτοκρατορία στο μπάσκετ. Με το πάθος του έδωσε τόσα πολλά στην ομάδα που θα μνημονεύεται αιώνια. Όλα τα αδέρφια έδωσαν και την ψυχή τους για τον Παναθηναϊκό αλλά θα ξεχώριζα τον Θανάση για την καρδιά του και το πάθος του.

Δεν μπορώ να ξεχάσω ότι πανηγυρίσαμε μαζί το ευρωπαϊκό της Θεσσαλονίκης στα μπουζούκια, δεν μπορώ να ξεχάσω ότι πριν από αγώνα μας στο Ζάγκρεμπ νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο αλλά παρόλα αυτά το μυαλό του ήταν πάντα στην ομάδα και στο τι αποτέλεσμα θα φέρουμε.
Φυσικά δεν μπορώ να ξεχάσω τις μαγικές στιγμές που ζήσαμε στη Μπολόνια, στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού. Ήταν εκπληκτικά όσα βιώσαμε μαζί, δεν θα τον ξεχάσω ποτέ και προσπαθώ τώρα να αλλάξω το πρόγραμμά μου για να έρθω στην κηδεία. Για εμένα ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είναι μεγάλο κομμάτι και της ζωής μου και του Παναθηναϊκού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πέθανε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος
Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Όταν πεθάνω, να με θάψετε με την σημαία του Παναθηναϊκού"
Θανάσης Γιαννακόπουλος: Ένας Παναθηναϊκός Τυφώνας

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ