ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

O "Μήτσος" βλέπει τον... Διαμαντίδη

Στο Ευγενίδειο Ίδρυμα έδωσε το "παρών" ο Δημήτρης Διαμαντίδης, στο Gala του "Diamonds Are Forever" και είχε συνάντηση με τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Έγινε η δημοπράτηση με τους τρεις πίνακες ζωγραφικής, οι οποίοι συνολικά δόθηκαν για 15.500 ευρώ.

Στο Ευγενίδειο Ίδρυμα πραγματοποιήθηκε το Gala του "Diamonds Are Forever", του αφιερωματικού τουρνουά προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο επί σειρά ετών αρχηγός και ηγέτης του "τριφυλλιού", έδωσε το "παρών" στην εκδήλωση, στην οποία έγινε δημοπράτηση των τριών πινάκων, οι οποίοι είναι αφιερωμένοι στον σπουδαίο Έλληνα γκαρντ, ο οποίος αποφάσισε φέτος να τερματίσει την πλούσια καριέρα του. Το κόστος έφτασε στις 15.500 ευρώ.

Ο Διαμαντίδης βλέπει τους πίνακες με κεντρικό πρόσωπο εκείνον:

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι Παύλος Γιαννακόπουλος, Δημήτρης Γιαννακόπουλοςο Βασίλης Κωνσταντίνου από το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, ο Αργύρης Πεδουλάκης αλλά και μέλη της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του "τριφυλλιού". Ο Δημήτρης Διαμαντίδης συναντήθηκε και μίλησε με τον Παύλο Γιαννακόπουλο, σε μία έντονη στιγμή του Gala, το οποίο ετοίμασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Related content

O "Μήτσος" βλέπει τον... Διαμαντίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συνάντηση Ιωαννίδη, Γιαννάκη και Μπαλτάκου:

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης δίπλα στον Παύλο Γιαννακόπουλο:

Στις 7.000 ευρώ δημοπρατήθηκε ο πίνακας "ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ" του Διαμαντίδη

α) Πίνακας με τίτλο “ΗΘΟΣ” 1,85 μ Χ 1,25μ , στον οποίο απεικονίζεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης ,σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές του στιγμές στα γήπεδα, να βοηθά πεσμένο αντίπαλο ακρυλικό και ασήμι. Δημοπρατήθηκε στα 4.000 ευρώ.

O "Μήτσος" βλέπει τον... Διαμαντίδη

β) Πίνακας με τίτλο “ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ” , 2,06μ Χ 1,00μ , στον οποίο απεικονίζεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης στην "ενορχήστρωση" της ομάδας, στο αγαπημένο του Pick ‘n’ Roll ακρυλικό. Δημοπρατήθηκε στα 4.500 ευρώ.

Related content

γ) Πίνακας με τίτλο “ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ” , διαστάσεων 1,80 Χ 1,00 , στον οποίο απεικονίζεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης “φορτωμένος” επιτυχίες να επιστρέφει στην πόλη που αγάπησε και τον ανέδειξε , την Καστοριά ακρυλικό και χρυσός 22Κ. Δημοπρατήθηκε στα 7.000 ευρώ. Συμμετείχε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αλλά στο τέλος με σεβασμό προς τον... αντίπαλο του αποφάσισε να αποσυρθεί, κάνοντας και σχετική πλάκα. Ακολούθως ανακοίνωσε πως θα δώσει χορηγία στα δύο ιδρύματα το ποσό των 10.000 ευρώ.

Related content

"Είναι μεγάλη η τιμή που μου έδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για να φτιάξω αυτά τα έργα" είπε ο διάσημος ζωγράφος, Νίκος Καρόκης. Στην εκδήλωση έδωσε το "παρών" και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

O "Μήτσος" βλέπει τον... Διαμαντίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαμαντίδης Γκαλά (1) από sport24tv
Διαμαντίδης Γκαλά (2) από sport24tv
Γκαλά Διαμαντίδης (3) από sport24tv
Διαμαντίδης Γκαλά (4) από sport24tv
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ