ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Γκουίν έκανε την πρώτη του προπόνηση

Ο Γκουίν έκανε την πρώτη του προπόνηση

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Αρ Τι Γκουίν έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό. Δείτε φωτογραφίες από το νέο μεταγραφικό απόκτημα με τα "πράσινα"

Λίγες ώρες μετά την άφιξη του στην Ελλάδα και την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Αρ Τι Γκουίν βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "πράσινων", ήταν ενθουσιασμένος με την άφιξη του στο ΟΑΚΑ και αφού είχε την πρώτη του γνωριμία με το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού και τους συμπαίκτες του, φόρεσε τα αθλητικά του για να μπει στο παρκέ.

Στο παρκέ, φάνηκε ιδιαίτερα ορεξάτος και ήδη ο Αργύρης Πεδουλάκης με το Σωτήρη Μανωλόπουλο του είπαν κάποια πράγματα, τα οποία θα περιμένουν να αφομοιώσει σταδιακά.

Ο Γκουίν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, ωστόσο με δεδομένο ότι δεν έχουν ξεκινήσει καν τα πλέι οφ ακόμα για τον Παναθηναϊκό, θα τον έχει προκειμένου να ενισχύσει τη νέα του ομάδα στη συνέχεια.

Πλέον, ο Μάρκους Μπανκς αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, καθώς ήταν γνωστό ότι με την άφιξη του Γκουίν θα έπαιρνε τη θέση του στο "πράσινο" ρόστερ.

Ο Γκουίν έκανε την πρώτη του προπόνηση
Ο Γκουίν έκανε την πρώτη του προπόνηση
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ