ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Γκάμπριελ θύμισε ποιος είναι ο καλύτερος σουτέρ

Ο Γκάμπριελ θύμισε ποιος είναι ο καλύτερος σουτέρ

Ο Κένι Γκάμπριελ μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 στην "πρώτη" του Παναθηναϊκού Superfoods, δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα χρονιά, αλλά και... ο καλύτερος σουτέρ που έχει φέτος στις τάξεις του το "τριφύλλι".

Ο Κένι Γκάμπριελ επέστρεψε στην Αθήνα, αυτή τη φορά για να μονιμοποιηθεί στον Παναθηναϊκό Superfoods. Ο 28χρονος φόργουορντ θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προετοιμασία με την πράσινη φανέλα, αλλά δεν νιώθει... νέος, αφού έχει ως παρακαταθήκη την περσινή παρουσία του στο "τριφύλλι".

Κατά την επίσημη "πρώτη", μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για αυτά που περιμένει να δει στο γήπεδο, την σχέση του με τον Ίαν Βουγιούκα, ενώ... υπενθύμισε πως αυτός είναι ο καλύτερος σουτέρ που έχει ο Παναθηναϊκός Superfoods στο ρόστερ του.

Για το αν νιώθει νέος ή παλιός με δεδομένο πώς συμμετέχει πρώτη φορά στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού: "Νιώθω παλιός, γνωρίζω καλά τα πράγματα στην ομάδα. Ο Ίαν Βουγιούκας έπαιξε για κάποια χρόνια στον Παναθηναϊκό. Δεν χρειάζεται να του μάθω εγώ τι σημαίνει ν' αγωνίζεσαι σε αυτή την ομάδα".

Για τις λίγες αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού: "Έγιναν κάποιες αλλαγές. Είμαστε μία ομάδα που της αρέσει να τρέχει και να εκτελεί από τα 6μ75. Θέλουμε να παίξουμε όμορφο μπάσκετ τη νέα χρονιά και να πετύχουμε τους στόχους μας".

Για το ποιος είναι ο καλύτερος σουτέρ στον Παναθηναϊκό αφού όλοι στέκονται στο δίδυμο Ρίβερς-Λοτζέσκι, ο Γκάμπριελ χαριτολογώντας απάντησε: "Εγώ είμαι ο καλύτερος στην ομάδα και αυτό το γνωρίζουν όλοι…".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ