ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Γκάμπριελ στη θέση του Λοτζέσκι

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κένι Γκάμπριελ πήρε τη θέση του έκτου ξένου στο ρόστερ του Παναθηναϊκού Superfoods για τη Stoiximan.gr Basket League, αντί του Ματ Λοτζέσκι. Είχε... άνεση με τις αλλαγές το "τριφύλλι" στο φινάλε του α' γύρου.

Με τον Κένι Γκάμπριελ στη σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός Superfoods στον εντός έδρας αγώνα με το Λαύριο Megabolt (22/1, 19:00) για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Ο αθλητικός φόργουορντ των "πρασίνων" θα πάρει τη θέση του Ματ Λοτζέσκι στο ρόστερ για τις εντός των συνόρων υποχρεώσεις, δεδομένου ότι ο δεύτερος είναι τραυματίας και δεν θα μπορούσε ούτως ή άλλως να αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα του Χρήστου Σερέλη.

Με δεδομένο ότι μιλάμε για τον τελευταίο αγώνα του α' γύρου και τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει μια αλλαγή στο ρόστερ (σ.σ.: είχε κάνει την πρώτη, όταν έβγαλε τον Κένι Γκάμπριελ στις αρχές του πρωταθλήματος), ο Τσάβι Πασκουάλ θέλησε να δώσει τη δυνατότητα στο Νο22 της ομάδας του να διατηρηθεί σε ρυθμό.

Θυμίζουμε ότι στις αρχές του πρωταθλήματος, ο Κένι Γκάμπριελ ήταν αυτός που είχε "κοπεί" προκειμένου να πάρει τη θέση του ο Λούκας Λεκαβίτσιους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ