ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης στο κλειστό του ΟΑΚΑ

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης στο κλειστό του ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης παρακολούθησε το ντέρμπι του μπασκετικού Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, εμφανιζόμενος μετά από καιρό σε αθλητική δραστηριότητα του Τριφυλλιού.

Μπορεί να έχει σταματήσει να εμφανίζεται στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για τα ματς της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, λόγω των... σχέσεων οργής με μεγάλη μερίδα των οπαδών, όμως ο Γιώργος Βαρδινογιάννης έκανε την εμφάνιση του στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ και παρακολούθησε το ντέρμπι των δύο αιωνίων αντιπάλων, για τη 2η αγωνιστική της ΣΚΡΑΤΣ Basket League.

Ο "καπετάνιος" έλαβε θέση στα επίσημα λίγη ώρα πριν από το τζάμπολ και συγκέντρωσε τα βλέμματα πολλών από τους παριστάμενους. Δεν είναι η πρώτη φορά που δίνει το "παρών" σε παιχνίδι του μπασκετικού Παναθηναϊκού, αντιθέτως στο παρελθόν ήταν συχνός θεατής στους αγώνες της "πορτοκαλί μπάλας", από τη δεκαετία του 1980 στον "Τάφο του Ινδού", στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η αλήθεια είναι ότι ο μακροβιότερος πρόεδρος στην ιστορία του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού είχε μεγάλο χρονικό διάστημα να παρευρεθεί σε αθλητική εκδήλωση και παρουσιάστηκε αλλαγμένος, αφού άφησε μούσι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ