Ο Γεωργαντής διαψεύδει τον Ολυμπιακό

Ο Γεωργαντής διαψεύδει τον Ολυμπιακό

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μιχάλης Γεωργαντής, διαψεύδει τον Ολυμπιακό και τα δημοσιεύματα που ανέφεραν σχόλιο του πως "δεν έγινε κάτι σοβαρό στην φυσούνα". Μάλιστα, τονίζει πως "από θαύμα δεν υπήρξε σοβαρος τραυματισμός".

Ο Μιχάλης Γεωργαντής, υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος έδωσε το "παρών" στον τρίτο τελικό στο ΣΕΦ, με επίσημη δήλωση του, διαψεύδει τον Ολυμπιακό, τον Χρήστο Σταυρόπουλο και τα δημοσιεύματα, τα οποία ισχυρίζονται πως σχολίασε πως "δεν έγινε κάτι σοβαρό στην φυσούνα".

Ο Μιχάλης Γεωργαντής τονίζει πως δεν θα πρέπει να διαστρεβλώνονται τα λεγόμενα του, επισημαίνοντας πως "από θαύμα δεν υπήρξε πιο σοβαρός τραυματισμός μέλους της αποστολής μας".

Δήλωση υπεύθυνου Ασφαλείας ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods Μιχάλη Γεωργαντή:

"Με έκπληξη διάβασα σε μερίδα του Τύπου πως είπα στον κ. Σταυρόπουλο ότι στη φυσούνα έριξαν καπνογόνο και ότι δεν έγινε κάτι σοβαρό. Ουδέποτε είπα κάτι τέτοιο καθώς στη φυσούνα υπήρξε ρίψη φωτοβολίδας ευθείας βολής από την οποία χτυπήθηκε στην πλάτη ο κ. Παναγιωτόπουλος!

Από θαύμα δεν υπήρξε πιο σοβαρός τραυματισμός μέλους της αποστολής μας. Παρακαλούνται όλοι οι αρμόδιοι να είναι πιο προσεκτικοί όταν χρησιμοποιούν και διαστρεβλώνουν τα λεγόμενά μου"

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24