ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ντεσόν Τόμας: "Είναι πνευματικό το θέμα"

Ντεσόν Τόμας: "Είναι πνευματικό το θέμα"
EUROKINISSI

Ο Ντεσόν Τόμας και ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος στάθηκαν στο μεγάλο πρόβλημα των ριμπάουντ, ενώ ο Αμερικανός μίλησε και για το πρόβλημα του Παναθηναϊκού στο πνευματικό κομμάτι.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε για 10η φορά σε 18 αγώνες και συνεχίζει να ψάχνει τη μεγάλη νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ που θα τον βάλει ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης στους "8" της EuroLeague. Στην Βαρκελώνη πλησίασε, αλλά δεν απέφυγε την 7η ήττα σε 8 εκτός έδρας αγώνες και σύμφωνα με τον Ντεσόν Τόμας δεν έφταιγε μόνο το προφανές (τα 20 λιγότερα ριμπάουντ), αλλά και η αδυναμία των "πράσινων" στο πνευματικό κομμάτι.

" Μερικά από τα αμυντικά ριμπάουντ που χάσαμε, οι διεκδικούμενες μπάλες, υπάρχουν κάποια μικρά πράγματα που έπαιξαν ρόλο στην ήττα. Εκτός έδρας πρέπει να είμαστε η πιο σκληρή ομάδα. Είναι πνευματικό το ζήτημα, επειδή παίζουμε σκληρά και έχουμε το ταλέντο. Πρέπει απλά να κερδίσουμε ένα - δύο παιχνίδια εκτός έδρας, αλλά θεωρώ ότι είμαστε ακόμα και στο κυνήγι της πρόκρισης", τόνισε στην κάμερα της Nova ο Ντεσόν Τόμας.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: "ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ"

Ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, από τη μεριά του, σχολίασε: " Δεν μπορείς να πεις για τακτική ή κάτι άλλο. Κάναμε καλή προσπάθειαστην άμυνα και είχαμε ενέργεια. Το πρόβλημα των ριμπάουντ ήταν τεράστιο. Δώσαμε δεύτερες ευκαιρίες στην Μπαρτσελόνα και τα ριμπάουντ του Σεραφάν μας πόνεσαν. Είναι ξεκάθαρο το που χάθηκε το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να πούμε για την διάθεση. Τα παιδιά προσπάθησαν και είχαν αυταπάρνηση. Το ριμπάουντ είναι θέμα πολλών πραγμάτων".

Ο ασίσταντ κόουτς των "πράσινων" συμπλήρωσε: " Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετική ιστορία και πρέπει να δείχνεις ποιος είσαι. Κάναμε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά πρέπει να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια για να φτάσουμε σε νίκες. Σίγουρα χάθηκε μια ευκαιρία. Πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας. Έχουμε πρόβλημα όλη τη χρονιά στα ριμπάουντ.

Έχουμε δουλέψει πράγματα αλλά τώρα είναι ξεκάθαρο. Πρέπει να κρατήσουμε την ενέργεια και τη διάθεση και με την ίδια αυταπάρνηση να έχουμε τα αποτελέσματα που πρέπει στη συνέχεια. Τώρα μιλάμε για τα παιδιά που έδωσαν τον αγώνα στη Βαρκελώνη. Από αύριο θα μιλήσουμε για τον Κιλπάτρικ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ