ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Non stop στα γήπεδα ο Λεκαβίτσιους

Non stop στα γήπεδα ο Λεκαβίτσιους

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους παρουσιάστηκε, αρχικά, προβληματισμένος λόγω της συννεφιάς στην Αθήνα, αλλά δεν άφησε το ρεπό του να πάει στράφι. Πήγε μέχρι τη Γλυφάδα για το 8ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αστυνομικών.

Αλλιώς θα περίμενε να περάσει το σημερινό (25/9) ρεπό του ενδεχομένως ο Λούκας Λεκαβίτσιους. Ο 23χρονος πλεϊμέικερ, που συνεχίζει το εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας του, έχει εκδηλώσει ουκ ολίγες φορές τη... χαρά του για τον ηλιόλουστο καιρό και τη ζέστη της Αθήνας (σε αντιπαραβολή με το κρύο του Κάουνας), σε βαθμό που η σημερινή συννεφιά του... χάλασε τα σχέδια.

Αυτό φαίνεται τουλάχιστον από το post που έκανε το πρωί στο Instagram, από το παράθυρο του σπιτιού του. Ενδεχομένως να είχε άλλα σχέδια, ο καιρός να μην βοήθησε σε αυτό, αλλά ακόμη κι έτσι βρήκε τρόπο να περάσει την ώρα του. Πήγε μέχρι τη Γλυφάδα, όχι για να δει την περιοχή, αλλά για να παρακολουθήσει δια ζώσης το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας στο 8ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αστυνομικών, ανάμεσα σε Ελλάδα και Λιθουανία.

Μπορεί να έχασε το Eurobasket λόγω τραυματισμού, αλλά βρήκε τρόπο να είναι κοντά σε μία άλλη "Λιέτουβα", όπως μπορείτε να δείτε στην κεντρική φωτογραφία του Sport24.gr από το "Μάκης Λιούγκας".

Non stop στα γήπεδα ο Λεκαβίτσιους
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ