ΜΠΑΣΚΕΤ

Νικ Καλάθης: Μειώθηκε η ποινή του για το τροχαίο του 2011

Νικ Καλάθης: Μειώθηκε η ποινή του για το τροχαίο του 2011

Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο μείωσε την ποινή που είχε επιβληθεί στον Νίκ Καλάθη για την εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα το 2011.

Ο Νικ Καλάθης είχε εμπλακεί το 2011 σε τροχαίο ατύχημα, με την ποινή που του είχε επιβληθεί αρχικά να είναι 6 μήνες φυλάκιση με αναστολή. Έπειτα από την έφεση όμως που άσκησε η πλευρά του διεθνή γκαρντ εκδόθηκε νέα απόφαση στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο, η οποία μείωσε την αρχική ποινή.

Όπως έγινε γνωστό, στον Καλάθη επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 30 ημέρων με τριετή αναστολή. Ο λόγος που μειώθηκε η ποινή είναι ότι η κατηγορία μετατράπηκε από "σωματική βλάβη κατά συρροή", σε "ελαφρά σωματική βλάβη", ενώ αναγνωρίστηκε στον γκαρντ του Παναθηναϊκό ο πρότερος έντιμος βίος.

Ο Καλάθης είχε εμπλακεί στο τροχαίο στις 13 Νοεμβρίου 2011 στην περιοχή του Αμαρουσίου. Αρχικά τότε είχε κατηγορηθεί για εγκατάλειψη θυμάτων στον τόπο του συμβάντος, ωστόσο ο συγκεκριμένος ισχυρισμός δεν έγινε δεκτός από το δικαστήριο. Ακολούθως η κατηγορία μετατράπηκε σε "σωματική βλάβη κατά συρροή", κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την αρχική ποινή των 6 μηνών φυλάκιση με 3ετή αναστολή, μέχρι να μετατραπεί πλέον σε "ελαφρά σωματική βλάβη" και να μειωθεί η ποινή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ