Νικ Καλάθης: Μειώθηκε η ποινή του για το τροχαίο του 2011

Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο μείωσε την ποινή που είχε επιβληθεί στον Νίκ Καλάθη για την εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα το 2011.

Ο Νικ Καλάθης είχε εμπλακεί το 2011 σε τροχαίο ατύχημα, με την ποινή που του είχε επιβληθεί αρχικά να είναι 6 μήνες φυλάκιση με αναστολή. Έπειτα από την έφεση όμως που άσκησε η πλευρά του διεθνή γκαρντ εκδόθηκε νέα απόφαση στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο, η οποία μείωσε την αρχική ποινή.

Όπως έγινε γνωστό, στον Καλάθη επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 30 ημέρων με τριετή αναστολή. Ο λόγος που μειώθηκε η ποινή είναι ότι η κατηγορία μετατράπηκε από "σωματική βλάβη κατά συρροή", σε "ελαφρά σωματική βλάβη", ενώ αναγνωρίστηκε στον γκαρντ του Παναθηναϊκό ο πρότερος έντιμος βίος.

Ο Καλάθης είχε εμπλακεί στο τροχαίο στις 13 Νοεμβρίου 2011 στην περιοχή του Αμαρουσίου. Αρχικά τότε είχε κατηγορηθεί για εγκατάλειψη θυμάτων στον τόπο του συμβάντος, ωστόσο ο συγκεκριμένος ισχυρισμός δεν έγινε δεκτός από το δικαστήριο. Ακολούθως η κατηγορία μετατράπηκε σε "σωματική βλάβη κατά συρροή", κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την αρχική ποινή των 6 μηνών φυλάκιση με 3ετή αναστολή, μέχρι να μετατραπεί πλέον σε "ελαφρά σωματική βλάβη" και να μειωθεί η ποινή.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Πώς το πιο πολυτελές πάρτι του πλανήτη κατέληξε σε φιάσκο

Ένας 24χρονος Ελληνοαμερικάνος έκανε τα πλουσιόπαιδα να κλαίνε στις Μπαχάμες και το Netflix το κάνει ντοκιμαντέρ.

Κάψιμο λίπους με αλτήρες: Απλά, δυνατά, αποτελεσματικά

Μια προπόνηση που ζητάει από σένα 35 λεπτά τη μέρα και σου ανταποδίδει ένα αρμονικά γραμμωμένο σώμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ