ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπουρούσης: "Παρά τα όσα έχουν συμβεί παραμένουμε ενωμένοι"

BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μιλώντας στο κανάλι της Novasports μετά το τέλος του 2ου Τελικού ο Γιάννης Μπουρούσης τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του παραμένουν ενωμένοι παρά τα όσα έχουν γίνει τον τελευταίο μήνα.

Όσα ακολούθησαν από τον αποκλεισμό από την Φενέρμπαχτσε στα προημιτελικά της EuroLeague κι έπειτα έφεραν τους παίκτες του Παναθηναϊκού σε δύσκολη θέση. Άκουσαν πολλά. Παρόλα αυτά, ο Γιάννης Μπουρούσης θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι όλοι παραμένουν ενωμένοι.

Μιλώντας στο κανάλι της Nova μετά το τέλος του 2ου Τελικού της Stoiximan.gr Basket League, με τον Παναθηναϊκό να έχει κερδίσει με 84-80 και να έχει ισοφαρίσει σε 1-1 την σειρά , ο διεθνής σέντερ δήλωσε σχετικά: " Δεν έχω μιλήσει πολύ στα ΜΜΕ τους τελευταίους 7 μήνες. Είναι δύσκολο μετά τον αποκλεισμό από το Final Four από την Φενέρμπαχτσε κι έπειτα για όλους μας.

Εμείς όμως συνεχίζουμε να προσπαθούμε και να είμαστε στο γήπεδο και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Το δείξαμε αυτό κόντρα στην ΑΕΚ, το δείχνουμε και με τον Ολυμπιακό. Παρά τα όσα έχουν συμβεί παραμένουμε ενωμένοι".

Όσο για το παιχνίδι, ο Μπουρούσης τόνισε πως " δείξαμε χαρακτήρα. Ο Ολυμπιακός κυνήγησε το ματς μέχρι το τέλος, όπως κι εμείς στο ΣΕΦ. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες σε κάποια σουτ στο τέλος, στις λεπτομέρειες. Το ίδιο πιστεύει ότι θα γίνει και στο επόμενο παιχνίδι".

Ο Κένι Γκάμπριελ δήλωσε από την πλευρά του πως " ήμασταν πιο ενεργητικοί από ότι στο πρώτο ματς για αυτό κερδίσαμε. Όλοι βγήκαν μπροστά όμως και για αυτό κερδίσαμε. Η άμυνα έκανε την διαφορά στο τέλος. Ξέραμε ότι κανάμε πολλά λάθη, αλλά στο τέλος πήραμε τα ριμπάουντ που έπρεπε και παίξαμε τις άμυνες που χρειαζόταν για να φτάσουμε στη νίκη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ