ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπουρούσης, ο τερματοφύλακας

Μπουρούσης, ο τερματοφύλακας
STOLISVAGGELIS

Ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν ο μεγάλος προσκεκλημένος της τρίτης ημέρας του Summer Camp της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

Την ευκαιρία να μιλήσουν με τον Γιάννη Μπουρούση, να τον συμβουλευτούν και να πάρουν αυτόγραφα είχαν τα παιδιά που βρίσκονται στο Summer Camp της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods. Ο διεθνής σέντερ ήταν ο μεγάλος προσκεκλημένος της τρίτης ημέρας του Summer Camp, μία μέρα μετά την αντίστοιχη επίσκεψη του Δημήτρη Διαμαντίδη .

Σε ερώτηση που δέχθηκε, ο Γιάννης Μπουρούσης για το πως αισθάνθηκε την πρώτη φορά που κλήθηκε από την εθνική ομάδα, μας διηγήθηκε ότι ενώ βρισκόταν το 2005 στο Λος Άντζελες για προπονήσεις, δέχθηκε τηλεφώνημα ότι τον έχουν καλέσει στην προετοιμασία της εθνικής και του έπεσε το τηλέφωνο από τα χέρια. Τα παράτησε όλα για να πάει στο Καρπενήσι!

Μπουρούσης, ο τερματοφύλακας
STOLISVAGGELIS

Όταν κλήθηκε να απαντήσει για το πρότυπό του δήλωσε πως ήταν ο Δήμος Ντικούδης, ενώ θεωρεί τον Mike Batiste έναν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους μέσα στο παρκέ. Όταν ρωτήθηκε από τους νεαρούς αθλητές αν είχε ασχοληθεί με κάποιο άλλο άθλημα απάντησε ότι σε μικρή ηλικία ήταν τερματοφύλακας, για να τον διακόψει στη συνέχεια ο κ. Καλαϊτζής λέγοντας χαριτολογώντας "ευτυχώς το 2004 πήραμε το ευρωπαϊκό επειδή τερματοφύλακας ήταν ο Νικοπολίδης και όχι ο Διαμαντίδης ή ο Μπουρούσης".

Τέλος, ρωτήθηκε ποιο επάγγελμα ήθελε να ακολουθήσει όταν ήταν μικρός και απάντησε ότι ήθελε να γίνει μαραγκός σαν τον πατέρα του. Με αφορμή την ερώτηση αυτή ο διεθνής σέντερ παρότρυνε τα παιδιά που μένουν στην επαρχία να συμμετέχουν σε προγράμματα όπως το Summer Camp της PAO BC Academy καθώς έτσι έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν με έμπειρους προπονητές και με εξοπλισμό που δυστυχώς δεν υπάρχει στην επαρχία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ