ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπαίνει στο κλίμα ο Λεκαβίτσιους

Μπαίνει στο κλίμα ο Λεκαβίτσιους
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους αποχαιρέτησε τους φίλους της Ζάλγκιρις μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, δηλώνοντας ήδη ενθουσιασμένος από την αγάπη

Λίγη ώρα αφότου ο Παναθηναϊκός Superfoods ανακοίνωσε την απόκτησή του , ο Λούκας Λεκαβίτσιους αποχαιρέτησε τους φίλους της Ζάλγκιρις μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Ο 23χρονος πλεϊμέικερ "ανέβασε" μια φωτογραφία που απεικονίζει την στιγμή που απαντάει θετικά στην πρόταση του "τριφυλλιού", εξηγώντας πως ήδη νιώθει την αγάπη των φιλάθλων της ελληνικής ομάδας.

" Η στιγμή που υπέγραψε το νέο μου συμβόλαιο. Η πιο δύσκολη απόφαση στη ζωή μου, αλλά ελπίζω να είναι η σωστή. Ευχαριστώ τη Ζάλγκιρις για όλα όσα έκανε για μένα. Ευχαριστώ τους φίλους της Ζάλγκιρις που με υποστηρίζουν. Ήδη νιώθω την αγάπη των φίλων του Παναθηναϊκού. Τόσα πολλά "συγχαρητήρια" που πήρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σας ευχαριστώ", έγραψε χαρακτηριστικά.

Μπαίνει στο κλίμα ο Λεκαβίτσιους

Θυμίζουμε ότι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού Superfoods για το φετινό καλοκαίρι θα "προσγειωθεί" στη χώρα μας το μεσημέρι της Παρασκευής (30/6, 13:30) για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να "κλείσει" το τυπικό κομμάτι της μετακίνησής του στο "τριφύλλι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ