ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μιχαλαριάς: "Βραδιά γεμάτη συναισθήματα"

Μιχαλαριάς: "Βραδιά γεμάτη συναισθήματα"
INTIME SPORTS

Ο Ηλίας Μιχαλαριάς μίλησε στον Γιάννη Καραλή και την εκπομπή "My way" για τη βράβευση του Παύλου Γιαννακόπουλου από τον Ερασιτέχνη αλλά και τη μετονομασία του "Τάφου του Ινδού".

Στον ραδιοφωνικό αέρα του Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "My way" με τον Γιάννη Καραλή φιλοξενήθηκε ο Ηλίας Μιχαλαριάς. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στη βράβευση του Παύλου Γιαννακόπουλου από τη "μάνα του λόχου", αλλά και τη μετονομασία του κλειστού της Λεωφόρου Αλεξάνδρας σε "Παύλος Γιαννακόπουλος".

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη σημερινή βράβευση: " Ήταν κάτι που θέλαμε να το κάνουμε εδώ και ένα χρόνο. Θέλαμε να τιμήσουμε τον Παύλο Γιαννακόπουλο, έναν από τους μεγαλύτερους παράγοντες της υφηλίου. Και του αφιερώσαμε ένα κομμάτι του Παναθηναϊκού. Δώσαμε το όνομά του στον "Τάφο του Ινδού", εκεί που ο Παναθηναϊκός είχε στο παρελθόν μεγάλες επιτυχίες και ο ίδιος πήγαινε και έβλεπε όλες τις προπονήσεις, ατέλειωτες ώρες. Πέρναγε όλη τη μέρα εκεί".

Για το γήπεδο και την ανακαίνιση: " Έχει κολλήσει στην οικονομική αστάθεια και οικονομική απραγία τον τελευταίο καιρό. Δεν μπορεί να προχωρήσει η ιστορία με τους ίδιους ρυθμούς. Με τη νέα κυβέρνηση είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι θα βρεθεί μια λύση".

Για την παράταση των 10 χρόνων: " Με τον τελευταίο νόμο της διπλής ανάπλασης, που για μένα είναι ο χειρότερος, παίρναμε συνεχώς παρατάσεις για να πάρει άδεια το γήπεδο ποδοσφαίρου. Και ήταν από τις πρώτες δικαιολογίες για να μην γίνει η ανακαίνιση. Ήταν παράλογος ο νόμος. Κατηγορηθήκαμε όταν ζητήσαμε την παράταση των 10 χρόνων ότι στηρίζουμε τη διπλή ανάπλαση. Ήταν όμως η μόνη λύση για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. Περιμένουμε ενάμιση χρόνο μια απάντηση. Είμαι πάντως αισιόδοξος. Θα ζητήσουμε πολύ σύντομα την κατάργηση του νόμου της διπλής ανάπλασης".

Για την αποψινή βραδιά: "Δεν χρειάζονται εκπλήξεις, δεν χρειάζεται τίποτα. Είναι μια βραδιά γεμάτη συναισθήματα γι' αυτά που έχει πετύχει ο Παναθηναϊκός. Θα έχει δυνατές συγκινήσεις, άλλωστε θέλουμε ο σύλλογος από εξάστερος να γίνει επτάστερος, οκτάστερος, εννιάστερος. Έχουμε να θυμηθούμε αρκετά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ