ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μήτογλου: "Θα ήταν ωραίο να παίζαμε, αλλά δεν είναι στο χέρι μας"

Μήτογλου: "Θα ήταν ωραίο να παίζαμε, αλλά δεν είναι στο χέρι μας"

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στους "4" της Basket League, μετά την απόφαση του Ολυμπιακού να μην προσέλθει στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πιο ξεκούραστη φετινή νίκη του στον πρώτο -και τελευταίο- αγώνα της σειράς με τον Ολυμπιακό για τα playoffs της Basket League . Ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε στο ΟΑΚΑ, όπως αναμενόταν, με αποτέλεσμα ο αγώνας να κατακυρωθεί με σκορ 20-0 υπέρ των "πράσινων".

Παράλληλα ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε και στους "4" των playoffs (όπου θα περιμένει έναν εκ των Περιστέρι, Ήφαιστου), μιας και ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί με υποβιβασμό στην Α2 μετά τον δεύτερο μηδενισμό του. Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε για αυτή την εξέλιξη στον Sport24 Radio 103,3.

Διαβάστε τι είπε ο πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού:

Για τα συναισθήματα μετά την πρόκριση χωρίς αγώνα:

"Το άθλημα περνάει αυτή την κατάσταση. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε, η προσπάθεια δεν σταματάει εδώ. Κοιτάμε την επόμενη μέρα και θα δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε τον τίτλο".

Για το αν θα επιθυμούσε να γίνει η αναμέτρηση:

"Φυσικά. Θα ήταν ευχάριστο να παίζαμε τόσο για εμάς όσο και για τον κόσμο αλλά δεν είναι στο χέρι μας. Κοιτάμε τη συνέχεια".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντίνου Μήτογλου:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ