ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μήτογλου: "Παναθηναϊκός, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης"

Μήτογλου: "Παναθηναϊκός, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης"

Ο Κώστας Μήτογλου με post στο instagram αποχαιρέτησε το Κολέγιο Ουέικ Φόρεστ, τονίζοντας πως έρχεται στον Παναθηναϊκό, σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Ο Κώστας Μήτογλου είναι ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού. Το "τριφύλλι" πρόσφατα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον 21χρονο (11/6/1996) Έλληνα πάουερ-φόργουορντ, ο οποίος από το 2014 αγωνιζόταν στο Κολέγιο Ουέικ Φόρεστ.

Ο Κώστας Μήτογλου, με μήνυμα του στο instagram, ευχαρίστησε το Ουέικ Φόρεστ και ταυτόχρονα το αποχαιρέτησε, τονίζοντας πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Το μήνυμα του Μήτογλου:

"Mε αυτό το post θα ήθελα να ανακοινώσω πως θα είμαι μέλος του Παναθηναϊκού, μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους οπαδούς του Demon Deacon, τους φίλους μου, τους συμπαίκτες μου και κυρίως τους προπονητές μου που με βοήθησαν να μεγαλώσω ως άνδρας και ως μπασκετμπολίστας. Χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εκεί που είμαι σήμερα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ελληνική κοινότητα Winston-Salem για την τεράστια υποστήριξή της κατά τη διάρκεια των χρόνων μου εκεί. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος για αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Wake Forest θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου. Ευχαριστώ".

Μήτογλου: "Παναθηναϊκός, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ