ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μήτογλου: "Αντιλαμβανόμαστε την σημασία ενός τέτοιου ντέρμπι"

Μήτογλου: "Αντιλαμβανόμαστε την σημασία ενός τέτοιου ντέρμπι"

Ο Κώστας Μήτογλου τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί έτοιμος την Κυριακή (8/10, 19:30) στο ΣΕΦ, τονίζοντας πως άπαντες αντιλαμβάνονται την σημασία ενός ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Μήτογλου, στην πρώτη του σεζόν στον Παναθηναϊκό και στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, στο πρώτο του "αιώνιο" ντέρμπι, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (8/10) το βράδυ (19:30) στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ. Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως άπαντες έχουν αντιληφθεί την σημασία της αναμέτρησης.

Το blog του Κώστα Μήτογλου στον ΕΣΑΚΕ:

"Αντιλαμβανόμαστε τη σημασία ενός τέτοιου ντέρμπι

Γεια σας

Αρχικά θα ήθελα να εκφράσω τη χαρά μου που είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού και που θα τα λέμε μέσα από το blog του ΕΣΑΚΕ. Το πρωτάθλημα αρχίζει και εύχομαι καλή σεζόν με υγεία στους αθλητές, στους προπονητές, στους φιλάθλους και σε όλους όσους ασχολούνται με το άθλημα που αγαπάμε: το μπάσκετ.

Οι επίσημες υποχρεώσεις ξεκίνησαν για εμάς την Τετάρτη με τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Κολοσσό. Η ομάδα έδειξε τη δέουσα σοβαρότητα και πήρε τη νίκη απέναντι σε ένα αξιόλογο σύνολο, όπως είναι αυτό του Κολοσσού. Προσωπικά, προσπάθησα να κάνω όλα αυτά που ζήτησε από μένα ο προπονητής μου, όπως έκαναν, άλλωστε, και όλοι οι συμπαίκτες μου. Γι’ αυτό προέκυψε ένα καλό αποτέλεσμα στο παρκέ. Είμαι χαρούμενος που ξεκίνησαν τα επίσημα παιχνίδια και που το πρώτο συνοδεύτηκε από νίκη και μια καλή εμφάνιση.

Πλέον, κοιτάζουμε μπροστά και συγκεκριμένα τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Είναι ένα σπουδαίο ντέρμπι. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά για το συγκεκριμένο ματς και νομίζω πως θα εμφανιστούμε έτοιμοι. Αντιλαμβανόμαστε απόλυτα τη… βαρύτητα ενός τέτοιου ντέρμπι και ξέρουμε τι σημαίνει για τους φιλάθλους μας. Θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη.

Προσωπικά ανυπομονώ ιδιαίτερα για το παιχνίδι της Κυριακής. Από μικρός παρακολουθούσα με ενδιαφέρον από την τηλεόραση τα ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και τώρα θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ κιόλας. Είμαι αποφασισμένος να τα δώσω όλα προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει το στόχο της.

Τα ξαναλέμε την επόμενη εβδομάδα

Ντίνος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ