ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μένει στον Παναθηναϊκό ο Λούκας Λεκαβίτσιους

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÁÑÌÁÍÉ ÌÉËÁÍÏ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παίκτης του Παναθηναϊκού για έναν ακόμη χρόνο θα παραμείνει ο Λούκας Λεκαβίτσιους, καθώς ο Τσάβι Πασκουάλ και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να στηρίξουν τον νεαρό Λιθουανό διεθνή.

Δεν προέκυψε, τελικά, έκπληξη στο θέμα του Λούκας Λεκαβίτσιους. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν το δικαίωμα να αποδεσμεύσουν τον νεαρό Λιθουανό το αργότερο έως τις 30 Ιουνίου, όμως δεν θα το κάνουν και ο 24χρονος point guard θα παραμείνει στην Ελλάδα για δεύτερη σεζόν.

Ο Λεκαβίτσιους είχε σκαμπανεβάσματα στην πρώτη του χρονιά με την πράσινη φανέλα, όμως ο Τσάβι Πασκουάλ και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να του δώσουν ακόμα μία ευκαιρία να παίξει ως backup του Νικ Καλάθη. Σε 31 αγώνες της EuroLeague o Λιθουανός διεθνής είχε 3.9 πόντους με 46.4% στα δίποντα, 48.6% στα τρίποντα και 89.5% στις βολές, μαζί με 1 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ ανά 12.4 λεπτά συμμετοχής.

Έτσι, μετά τον Μάρκους Ντένμον και τον Νικ Καλάθη, μένει στους Πρωταθλητές Ελλάδας και ο Λούκας Λεκαβίτσιους με αποτέλεσμα να παίρνουν σειρά οι υποθέσεις των Μάικ Τζέιμς, Κέι Σι Ρίβερς, Κρις Σίνγκλετον, Ματ Λοτζέσκι, Νίκου Παππά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ