ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μειώθηκε η ποινή του Γκιστ

Μειώθηκε η ποινή του Γκιστ
INTIME SPORTS

Πολύ νωρίτερα απ ότι περίμενε θα έχει τον Τζέιμς Γκιστ ο Παναθηναϊκός την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Η έφεση που κατέθεσε η πλευρά του παίκτη έγινε δεκτή, με τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ να επιστρέφει στη δράση τον Οκτώβριο.

Εν μέσω καλοκαιριού, κι ενώ το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, ο Παναθηναϊκός μετράει μία... προσθήκη. Ή κάπως έτσι! Η ποινή που είχε επιβληθεί στον Τζέιμς Γκιστ για χρήση απαγορευμένων ουσιών μειώθηκε, με τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ να επιστρέφει στα παρκέ στις 5 Οκτωβρίου.

Ο παίκτης του "τριφυλλιού" είχε βρεθεί θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας τον περασμένο Μάιο, με την τιμωρία που του επιβλήθηκε αρχικά να είναι οκτάμηνη -καθότι ήταν υπότροπος. Η πλευρά του υποστήριξε αρχικά ότι δεν πρόκειται να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για να μειωθεί η ποινή , κάτι που όμως έγινε στην πορεία. Γι αυτό και προέκυψε η μείωση της ποινής του αθλητή, σε έξι μήνες (αντί για οκτώ). Όπερ και σημαίνει πως θα είναι διαθέσιμος στην πρεμιέρα της Basket League.

Πέραν αυτού, είναι σαφές πως πλέον οι "πράσινοι" θα έχουν μόλις μία απουσία στο ξεκίνημα της χρονιάς. Αυτή του Νίκου Παππά, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη τον περασμένο Μάιο.

Λίγη ώρα μετά, ακολούθησε η επιβεβαίωση της είδησης από τον νομικό εκπρόσωπο του παίκτη, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο οποίος ανέφερε λακωνικά πως " τo ΑΣΕΑΔ έκανε δεκτή την προσφυγή του Gist και έτσι ο παίκτης θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον Παναθηναϊκό"!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ