ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με τον Stoiximan στην πρώτη γραμμή του πάθους του ΟΑΚΑ

Με τον Stoiximan στην πρώτη γραμμή του πάθους του ΟΑΚΑ

Τέσσερις φίλοι του Παναθηναϊκού είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να δουν από (πολύ) κοντά το παιχνίδι των "πρασίνων" με τη Φενέρμπαχτσε, με τη... βοήθεια του Stoiximan. Τα συναισθήματά τους; Απερίγραπτα.

Αν ρωτήσεις κάθε φίλαθλο τι θα ήθελε να ζήσει μια φορά, θα σου απαντούσε να δει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι από την καλύτερη θέση του γηπέδου. Ε λοιπόν, υπάρχει καλύτερη θέση στο ΟΑΚΑ από τις court seats που βρίσκονται μερικά μόλις εκατοστά από τη baseline; Μην προσπαθήσετε να απαντήσετε, το ερώτημα είναι ρητορικό.

Πρόδηλο είναι πως η αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε αποτελούσε την ευκαιρία για 18.000+ φίλους του Παναθηναϊκού να υποδεχθούν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς πίσω στο "σπίτι" του και, παράλληλα, να δημιουργήσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα. Μεταξύ των τυχερών που έκλεισαν θέση στο ΟΑΚΑ από νωρίς, υπήρχαν κάποιοι ακόμη πιο τυχεροί.

Οι τέσσερις φίλοι των "πρασίνων" που έζησαν την ατμόσφαιρα, τον παλμό, το πάθος και την ένταση των παικτών των δύο ομάδων από την πρώτη γραμμή της... μάχης. Πως τα κατάφεραν; Μέσω του Stoiximan , του μεγάλου χορηγού της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Τους δόθηκε η δυνατότητα να ζήσουν εμπειρία που θα θυμούνται για μια ζωή. Κι η αλήθεια είναι πως θα έχουν να το λένε και να το μνημονεύουν πολλά χρόνια πως αντιλήφθηκαν καλύτερα από κάθε άλλον στο ΟΑΚΑ πόση ένταση, πόση "φωτιά" υπήρχε στο παρκέ σε κάθε φάση του αγώνα των "πρασίνων" με τη Φενέρμπαχτσε.

Με τον Stoiximan στην πρώτη γραμμή του πάθους του ΟΑΚΑ

Υπήρχε μεγάλη ένταση, είχαμε και άγχος όπως πήγε το παιχνίδι", παραδέχθηκε ο Ηλίας Κ. μιλώντας στο Sport24.gr για την εμπειρία ζωής που βίωσε, πριν προσθέσει πως " νιώθω φανταστικά γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να το ζήσω από τόσο κοντά. Ήταν πολύ έντονο". Αυτή η ένταση άλλωστε, έβγαινε σε κάθε κίνηση των παικτών και των δύο προπονητών. Τα λεγόμενά του επιβεβαίωσε ο Θοδωρής Κ., ο οποίος είχε να επισημάνει πως " περίμενα πως και πως αυτό το παιχνίδι. Μέρες τώρα". Λογικό κι επόμενο. Άδικο έχει;

Στο ίδιο μήκος κύματος με τους προλαλήσαντες κινήθηκαν ο Ιάσωνας Ντ. που τόνισε κι αυτός πως " περίμενα πολύ καιρό αυτό το παιχνίδι", με τον Σάκη Μ. να εξηγεί πως " τα συναισθήματα που υπάρχουν, λόγω των νέων προσώπων, της ομάδας και της επιστροφής του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ".

Με τον Stoiximan στην πρώτη γραμμή του πάθους του ΟΑΚΑ

αν οι νέοι παίκτες "δέσουν" με τους παλιούς, θα πάμε στο Final Four. Αυτός είναι ο στόχος", για να τον επιβεβαιώσει ο Ηλίας Κ., ο οποίος σχολίασε ότι " ελπίζω να ενσωματωθούν γρήγορα οι νέοι παίκτες και να φτάσουμε ως το Βερολίνο".

Επειδή φυσικά δεν θα μπορούσαν να παραβλέψουν το γεγονός πως είχαν αυτή τη μεγάλη ευκαιρία, να βρεθούν στις court seats του ΟΑΚΑ για να έχουν μετά να λένε... ιστορίες στους φίλους τους, φρόντισαν να δώσουν τα εύσημα στον Stoiximan , που έκανε ένα όνειρό τους πραγματικότητα.

Με τον Stoiximan στην πρώτη γραμμή του πάθους του ΟΑΚΑ

Ευχαριστώ τον Stoiximan γιατί μου δίνει τη δυνατότητα να ζήσω κάτι που δύσκολα να ζούσα υπό φυσιολογικές συνθήκες", είπε με πάσα ειλικρίνεια ο Ηλίας Κ., με τον Θοδωρή Κ. να κοντοστέκεται και να λέει αυθόρμητα: " Τι να πω; Ένα μεγάλο μπράβο στον Stoiximan που μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε το παιχνίδι όντας μια ανάσα από τους παίκτες".

Ο Σάκης Μ. έδωσε κι αυτός συγχαρητήρια " για όλα τα δώρα που προσφέρει στον κόσμο ο Stoiximan", για να γραφτεί ο επίλογος δια στόματος του Ιάσωνα Ντ. Τι είπε; " Ο Stoiximan είναι μια πολύ σοβαρή εταιρεία, που πάντα βοηθά τους πελάτες της. Είναι μοναδική η ευκαιρία που μας έδωσε να ζήσουμε από τόσο κοντά το παιχνίδι". Δεν έχει κι άδικο...

Ποιος μπορεί να ξεχάσει στιγμές σαν αυτή, άλλωστε;

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ