ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με στόχο το "Χαμόγελο"

Με στόχο το "Χαμόγελο"

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δημοσιοποίησε το promo video για τη δράση που έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή (4/12) και θα διαρκέσει μέχρι τέλος του έτους, με στόχο την οικονομική ενίσχυση του "Χαμόγελου του Παιδιού", σε συνεργασία με το Stoiximan.

Αυτές τις γιορτές, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και το Stoiximan έχουν ένα στόχο: να προσφέρουν απλόχερα χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Γι αυτό ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Από την Παρασκευή (4/12) και μέχρι το τέλος του έτους, κάθε αγορά από το PAO SHOP θα δίνει αφορμή για... χαμόγελο σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο "Χαμόγελο του Παιδιού", μέσω της δράσης η οποία προασπίζει τα δικαιώματα των παιδιών, όχι μόνο στη θεωρία αλλά και στην πράξη.

Οι "πράσινοι" δημοσίευσαν μάλιστα στο επίσημο προφίλ τους στο Facebook το promo video της δράσης, με τους παίκτες σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΧΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!

Για κάθε αγορά από τα #paoshop από τις 4 εώς τις 31 Δεκεμβρίου, ένα μέρος των εσόδων θα διατίθεται προς ενίσχυση του Οργανισμού To Xamogelo Tou Paidiou στηρίζοντας έτσι τη δράση του μέσω της οποίας προασπίζει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά και στην πράξη! #XariseXamogelahttps://www.paoshop.gr/

Δημοσιεύτηκε από Panathinaikos BC στις Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ