ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με όλα τα “όπλα” για την ισοφάριση ο Παναθηναϊκός

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS EUROKINISSI SPORTS

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Superfoods ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα για τον δεύτερο τελικό (1/6, 21:00) της Stoiximan.gr Basket League, απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Με τα λάθη του πρώτου αγώνα να μπαίνουν στο “μικροσκόπιο” τις τελευταίες ημέρες, ο Τσάβι Πασκουάλ προσπάθησε να δείξει στους “πράσινους” τον δρόμο για την ισοφάριση, στη σειρά των τελικών, ρίχνοντας το βάρος και στο κομμάτι της ψυχολογίας. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη καθώς σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα για την ομάδα του “τριφυλλιού”, στην προσπάθεια που κάνει για να κατακτήσει τον τίτλο.

Οι αποφάσεις των τελευταίων λεπτών στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ, είναι δεδομένο πως έφεραν τον μεγαλύτερο προβληματισμό στον Καταλανό τεχνικό και τους συνεργάτες του, ωστόσο είναι φαινόμενο το οποίο συμβαίνει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Στο τεχνικό επιτελείο πάντως, επικεντρώθηκαν στην γενικότερη εικόνα του Παναθηναϊκού. Το πιθανότερο είναι ο Πασκουάλ ν' αλλάξει κάποια πράγματα, όσο αυτό είναι εφικτό βέβαια, τη δεδομένη στιγμή, με σκοπό ο Παναθηναϊκός να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο και να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα το οποίο προέχει, ώστε να μην αποκτήσουν ξεκάθαρο προβάδισμα οι “ερυθρόλευκοι”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ