ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με μηχανές και... ελικόπτερο στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός

BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η αποστολή του Παναθηναϊκού Superfoods έφτασε στο ΣΕΦ δίχως προβλήματα, κι αφού πρώτα είχε για συνοδεία αρκετά μηχανάκια φίλων του "τριφυλλιού". Μέχρι κι ελικόπτερο επιστρατεύτηκε για λόγους ασφαλείας (VIDEO).

Δίχως το παραμικρό πρόβλημα έφτασε η αποστολή του Παναθηναϊκού Superfoods στο ΣΕΦ, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί είδηση, αφού τα μέτρα ασφαλείας είναι πάντοτε δρακόντεια, σε σημείο που η ΕΛΑΣ επιστράτευσε μέχρι και... ελικόπτερο για να ελέγχει την κατάσταση από αέρος.

Πέραν αυτού, οι "πράσινοι" (που ξεκίνησαν από το ΟΑΚΑ τη διαδρομή τους) έκαναν ένα μεγάλο μέρος της διαδρομής συνοδεία αρκετών φίλων της ομάδας, οι οποίοι ακολουθούσαν το πούλμαν της αποστολής με μηχανάκια. Για λόγους ασφαλείας, η κοινή πορεία δεν έγινε όμως μέχρι το τελευταίο κομμάτι της διαδρομής.

Κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού Superfoods στο ΣΕΦ, τα περισσότερα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Ματ Λοτζέσκι. Ο 31χρονος φόργουορντ επιστρέφει στο γήπεδο που ήταν... σπίτι του για μία τετραετία, με άλλα χρώματα όμως. Προς το παρόν πάντως δεν άφηνε κάτι να του αποσπά την προσοχή, αφού κατέβηκε από το πούλμαν της ομάδας με ακουστικά στα αυτιά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ