ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Γιάνκοβιτς, χωρίς Φώτση κόντρα στον ΠΑΟΚ

Με Γιάνκοβιτς, χωρίς Φώτση κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ενώ η αποστολή των "πράσινων" αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη χωρίς τους Φώτση, Χαραλαμπόπουλο.

Με μια προπόνηση στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της Κυριακής (21/2, 5μ.μ.) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στην PAOK Sports Arena. Ακολούθως η αποστολή αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αντώνη Φώτση (έχει ενοχλήσεις στη μέση και προτιμήθηκε να μείνει στην Αθήνα) και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο (ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς). Αντίθετα ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, παρότι υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, ακολούθησε την αποστολή.

Φελντέιν: "Ακόμα θυμάμαι τι είχε γίνει στον πρώτο γύρο"

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού Τζέιμς Φελντέιν στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ έγραψε για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena:

"Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο αγώνα, στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ κι αυτό είναι σίγουρο. Ακόμα θυμάμαι τι είχε συμβεί στην αντίστοιχη αναμέτρηση του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ και είμαι βέβαιος ότι αποτελεί καλό μάθημα για εμάς. Είχαμε γλιτώσει την τελευταία στιγμή από μία ήττα και θυμάμαι ακόμα τι είχαμε τραβήξει μέχρι να φτάσουμε στη νίκη.

Δεν έχει σημασία το ότι ο ΠΑΟΚ προέρχεται από άσχημα αποτελέσματα γιατί είναι καλή ομάδα και θα αντιδράσει. Το περιμένουμε...

Όπως κι εμείς πρέπει να έχουμε καλή αντίδραση. Πρώτον, για να πετύχουμε τη νίκη που θα μας διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Δεύτερον, για να προοδεύσουμε αγωνιστικά ενόψει των υποχρεώσεων που ακολουθούν στην Ευρωλίγκα αλλά και στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Τρίτον, για να ενταχθούν όσο το δυνατό πιο ομαλά και πιο άμεσα στην ομάδα οι νέοι παίκτες.

Ο Μάρκεζ είναι περισσότερο καιρό μαζι μας, ο Έλιοτ ήδη πρόλαβε να δώσει έναν αγώνα κόντρα στον Αρκαδικό. Οι μέρες που περνούν λειτουργούν υπέρ τους καθώς είναι έξυπνα παιδιά, με ποιότητα και ικανότητες και καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια ώστε να προσαρμοστούν. Παράλληλα κι εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους βοηθήσουμε.

Το ίδιο φυσικά θα γίνει και με το νέο παίκτη που περιμένουμε, τον Βινς Χάντερ. Ο ένας θα βοηθά τον άλλο και όλοι μαζί θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα.

Θα πρέπει όμως να πηγαίνουμε βήμα προς βήμα. Να σκεφτόμαστε τι μπορούμε να κάνουμε εμείς, ανεξαρτήτως δυναμικότητας αντιπάλου. Αυτό το οφείλουμε στους εαυτούς μας αλλά και στη μεγάλη ιστορία και στη βαθιά παράδοση της ομάδας.

Για το λόγο αυτό δεν προτρέχω στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε που είναι ιδιαίτερα σημαντικός για εμάς. Μπροστά μας βρίσκεται ο ΠΑΟΚ και μόνο αυτό τον αγώνα σκεφτόμαστε. Εκείνο για το οποίο μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά είναι το σπουδαίο κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια, οι ειλικρινείς σχέσεις που έχουμε μεταξύ μας. Αυτή η κατάσταση σε συνδυασμό με την αγάπη και την υποστήριξη του κόσμου είναι η βάση ώστε να προχωρήσουμε με την καλή μας δουλειά.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα

J.F."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ