ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με ΕΖΑ για νέες επιτυχίες ο Παναθηναϊκός

Με ΕΖΑ για νέες επιτυχίες ο Παναθηναϊκός

Για άλλα τρία χρόνια ο Παναθηναϊκός και η Ελληνική Ζυθοποιίας Αταλάντης θα πορευτούν δίπλα δίπλα, ανακοινώνοντας την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Με ΕΖΑ θέλει να... μεθύσει για τις μελλοντικές επιτυχίες του Παναθηναϊκός! Η "πράσινη" ΚΑΕ και η ηΕλληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ανακοίνωσαν σήμερα την ανανέωση της συνεργασίας τους για άλλα τρία χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2021. Η ελληνική μπίρα αποτελεί βασικό χορηγό του "τριφυλλιού" την τελευταία πενταετία και στη συνέντευξη Τύπου που έγινε το απόγευμα της Τρίτης (18/9) το "παρών" έδωσαν από πλευράς Παναθηναϊκού ο Τζέιμς Γκιστ και ο Εμπορικός της Διευθυντής,Αριστείδης Χριστόπουλος.

" Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την συνέχιση της επιτυχημένης συνεργασίας της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ» με την κορυφαία ελληνική ομάδα μπάσκετ, τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Παναθηναϊκός με τα 62 τρόπαια, εκ των οποίων 6 ευρωπαϊκά και 1 διηπειρωτικό, θεωρείται και είναι πιο πετυχημένη ομάδα μπάσκετ της Ευρώπης τα τελευταία 20 χρόνια", τόνισε αρχικά ο αντιπρόεδρος της ΕΖΑ, Νικόλας Ζωγόπουλος.

" Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης έχει συνδέσει την τελευταία πενταετία τη δυναμική της παρουσία στην Ελλάδα, με την κορυφαία της μπύρα, την ΕΖΑ, με μια ομάδα που αποτελεί πρότυπο με διεθνή αναγνώριση και κύρος, μια ομάδα της πατρίδας μας που μας γεμίζει όλους με υπερηφάνεια. Το σημαντικό μας κριτήριο γι’ αυτή την κοινή πορεία μας, πέρα από τη δυναμική του BRAND του Παναθηναϊκού, είναι και η κοινή μας φιλοσοφία και αξίες, που είναι τα κύρια στοιχεία που μας έκαναν να αισθανόμαστε οικογένεια.

Η έμφαση στην ελληνικότητα, η πίστη στις δεξιότητες και στην ευστροφία του Έλληνα, το μεράκι για την ποιότητα, το πάθος για τη διάκριση και τη συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη αποτελούν κοινές αρχές και για τον Παναθηναϊκό και για την ΕΖΑ και καθορίζουν την πορεία τους σήμερα.

Με αυτές τις αξίες ως βάση και υψηλούς στόχους ανανεώνουμε τη συνεργασία μας για τα επόμενα τρία χρόνια, ευχόμενοι ότι η επιτυχημένη μέχρι σήμερα πορεία μας θα συνεχιστεί και θα φέρει στο άμεσο μέλλον μεγάλες επιτυχίες και τίτλους με την επίτευξη όλων των υψηλών μας στόχων. Άρα, με τον τρόπο αυτό, πιστεύουμε ότι έχουμε οικοδομήσει μια συνεργασία όπως πρέπει να είναι, όπως άλλωστε είναι και το μότο μας. Ευχαριστούμε πολύ την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας", συνέχισε ο κ. Ζωγόπουλος.

Από μέρους του, ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Αριστείδης Χριστόπουλος, δήλωσε: " Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ η ανανέωση της συνεργασίας της με την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης για τρία ακόμη χρόνια. Με την ΕΖΑ πορευόμαστε ήδη μαζί επί πέντε συναπτά έτη και πλέον δεν λογίζεται μόνο ως χορηγός, αλλά και ως ένας πολύτιμος συνεργάτης.

Μεταξύ μας έχουμε αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρινούς αλληλοεκτίμησης. Πρόκειται μια πολύ επιτυχημένη και αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία η οποία εδραιώνεται και στο εξωτερικό, γεγονός πολύ σημαντικό για εμάς. Ευχόμαστε η κοινή μας πορεία για την επόμενη τριετία να φέρει ανάλογες και ακόμη μεγαλύτερες των προηγουμένων ετών επιτυχίες και στις δύο πλευρές".

Τέλος, ο αθλητής τουΠαναθηναϊκού, Τζέιμς Γκιστ,είπε: " Εκτιμώ πολύ το γεγονός ότι βρίσκομαι σήμερα εδώ, στη συνέντευξη Τύπου για την ανανέωση της συνεργασίας μας με την ΕΖΑ. Είμαστε μια ομάδα που συνεχώς μεγαλώνει τη μάζα των υποστηρικτών της. Με την ΕΖΑ έχουμε μια επιτυχημένη συνεργασία πέντε ετών. Είναι μια εταιρία που μεγαλώνει τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων τα τελευταία χρόνια. Είμαι βέβαιος πως αυτή η συνεργασία θα συνεχίσει να φέρνει επιτυχίες και στις δύο πλευρές".

Στην ερώτηση για το αν περιμένει να γευτεί μια μπύραΕΖΑμέσα από το Κύπελλο της Ευρωλίγκας στο τέλος της χρονιάς, ο Αμερικάνος άσος, αφού χαμογέλασε, απάντησε ως εξής: " Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που πάντοτε διεκδικεί όλους τους τίτλους εντός και εκτός Ελλάδας. Ο στόχος μας είναι δύσκολος. Θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε. Αν τον πετύχουμε, όμως, θα είναι κάτι πολύ ευχάριστο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ