ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Διαμαντίδη στην Πυλαία

Με Διαμαντίδη στην Πυλαία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (21/2, 17:00) ξεκίνησε με ευχάριστα νέα αφού τόσο ο Δημήτρης Διαμαντίδης όσο κι ο Όγκνιεν Κούζμιτς προπονήθηκαν κανονικά. Αμφότεροι θα είναι παρόντες στην Πυλαία.

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Πυλαία για την 20η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να μετρά δύο επιστροφές εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (21/2, 17:00). Οι "πράσινοι", που ξεκίνησαν την Παρασκευή (19/2) την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον "δικέφαλο", θα έχουν στη σύνθεσή τους τόσο τον Δημήτρη Διαμαντίδη όσο και τον Όγκνιεν Κούζμιτς.

Ο αρχηγός του "τριφυλλιού" ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο, που τον κράτησαν εκτός μάχης από τα δύο τελευταία παιχνίδια της Basket League ΣΚΡΑΤΣ (με Απόλλωνα Πατρών και Αρκαδικό) και δήλωσε "παρών" στον προπονητή του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ των χιλίων προβλημάτων. Από την άλλη, ο Όγκνιεν Κούζμιτς ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθούσε τις τελευταίες ημέρες και θα ενισχύσει την "πράσινη" ρακέτα στην Πυλαία.

Από την άλλη, εκτός μάχης παραμένουν οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς), που άρχισε τρέξιμο, και Νίκος Παππάς που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Θυμίζουμε πως ο Έλιοτ Γουίλιαμς έχει πάρει πλέον τη θέση του Σάσα Πάβλοβιτς στο ρόστερ του Παναθηναϊκού για τους αγώνες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Σε ό,τι αφορά τον Βινς Χάντερ , ο 22χρονος Αμερικανός σέντερ αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας με στόχο να είναι ετοιμοπόλεμος για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε (25/2, 21:15) για την 8η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ