ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Μαύρη σελίδα" για τον Παναθηναϊκό η ήττα από την Μπαρτσελόνα

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η βαριά ήττα του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη, προβληματίζει τον Τσάβι Πασκουάλ και τους συνεργάτες του. Δείτε τις δυο άσχημες επιδόσεις που έγραψαν οι πράσινοι στην Καταλονία.

Το τελικό σκορ ( 98-71 ) είναι από μόνο του μία αποκρουστική εικόνα. Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στο ξεκίνημα της σεζόν, όμως ο Τσάβι Πασκουάλ και οι συνεργάτες του άκουσαν... προειδοποιητικά καμπανάκια στο Παλάου Μπλαουγκράνα. Βλέπετε, οι 98 πόντοι που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός είναι η πέμπτη χειρότερη επίδοση στην ιστορία της ομάδας στη EuroLeague (114 από τη Σκίπερ τη σεζόν 2003/04 μετά από δυο παρατάσεις, 111 από τη Μπένετον την ίδια περίοδο μετά από μία παράταση, 111 από τη Σιένα το 2002/03, 100 από την ΤΣΣΚΑ το 2014/15) και σίγουρα ένας αριθμός που προβληματίζει, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι πέρυσι δεν "έφαγε" ποτέ περισσότερους από 86.

Εκτός αυτού, οι 27 πόντοι είναι η δεύτερη μεγαλύτερη διαφορά μετά την 30άρα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο πέμπτο ματς των playoffs τη σεζόν 2013/14 και παρόμοια με την 27άρα από τη ρωσική ομάδα την ακριβώς επόμενη χρονιά (93-66, πρώτο ματς των playoffs). Άσχημο βράδυ για τον Παναθηναϊκό, λίγες μόλις μέρες μετά τη νίκη επί του αιώνιου αντιπάλου Ολυμπιακού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Επειδή όμως είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν, υπάρχει χρόνος για διορθωτικές κινήσεις. Σίγουρα πάντως δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα και εντάσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ