ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ματσιούλις: "Προστατεύσαμε την έδρα μας"

Ματσιούλις: "Προστατεύσαμε την έδρα μας"
INTIME SPORTS

Ο Γιόνας Ματσιούλις τόνισε πώς ο Παναθηναϊκός ήξερε ότι έπρεπε να κερδίσει για να κάνει σημαντικό βήμα για το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.

Ο Γιόνας Ματσιούλις μίλησε για το θετικό αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό, με το οποί ουσιαστικά "κλείδωσε" την πρώτη θέση της κανονικής περίοδου.

" Ξέραμε ότι σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε για να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Κάναμε τα πάντα για να προστατεύσουμε την έδρα μας ενόψει τελικών", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

" Με έπαιξαν πολύ καλή άμυνα, αλλά έχουμε εξαιρετικούς παίκτες και η ομάδα δεν περιορίζεται μόνο στο ποστάρισμα. Ο Ολυμπιακός έκλεισε καλά εμένα αλλά άφησε ελεύθερο τον Κάρι που τα έκανε όλα τέλεια".

Για το γεγονός ότι οι "πράσινοι" πήραν ακόμα μία νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό είπε: " Προσπαθείτε να με κάνετε να πω κάτι παραπάνω, αλλά δεν το κάνω (σ.σ. γέλια). Ξέρουμε ότι τα παιχνίδια των τελικών που θα κρίνουν το πρωτάθλημα και είναι αγώνες που μπορούν να συμβούν όλα. Εμείς μένουμε συγκεκριμένοι για να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε".

Τέλος, για το ματς με την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε: " Εμείς δεν θα πάμε εκεί για να αντιμετωπίσουμε τον Ομπράντοβιτς. Εμείς θα πάμε να αντιμετωπίσουμε την Φενέρ και να συνεχίσουμε με νίκες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ